Galerii: Lihula noorteturniiri võitis Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi

Lihulas oli suur noorteturniir, kus mängisid 7-8aastased lapsed jalgpalli. Liset Kuusik

Septembri viimasel pühapäeval toimus Lihulas suur noorteturniir, kus mängisid 7-8aastased noored jalgpallilapsed. Võidu tõi koju Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi.

Juba päeva esimene kohtumine, Lõuna-Läänemaa JK I ja Pärnu JK Vaprus II oli ülimalt pingeline. Kuigi suvepelainna esiklubi noored asusid kiirelt juhtima, lõi lõunaläänlaste ründaja Remo Tomingas kaks väravat, mis tagasid peoperemeestele esimese võidu.

Sama huvitav oli kohe ka teine mäng, kus Pärnu jalgpalliklubi kaks võistkonda kohe omavahel sama tulemuse tegid. Võitis teine võistkond.

Kolmandas kohtumises alistasid Pärnu JK Vapruse I võistkonna mängijad Lõuna-Läänemaa JK II võistkonna.

Turniir kulges omasoodu. Vahepeal said jalgpallurid keha kinnitada, turniiri korraldajad olid kõigile osalejatele taganud tasuta lõunasöögi.

Kui veel mängude ajal vaba hetk, said noored oma tehnikaarsenali proovida kõrval väljakul maha pandud tehnikarajal. Seal askeldasid päris paljud lapsevanemadki.

Igas mängus võis näha päris paljude laste poolt liigutusi, mis omased juba päris jalgpalluritele.

Lastevanemate ja sõprade kaasaelamine aitas ja julgustas noori. Igat laste püüet ja suurt tahtmist väljaku kõrvalt märgati ja aplausi said kõik, ükskõik kas oli tegemist omade või vastasvõistkonna mängijatega.

Turniiril liikusid võidult võidule Lõuna-Läänemaa JK I ja Pärnu JK II võistkond. Nende omavaheline kohtumine turniiril selgitas ka turniirivõitja. Marulise kodupubliku abiga said noored lõunaläänlased veel grammivõrra jõudu juurde, et vastased viimasel minutil tulemusega 1:0 alistada.

Turniiri mängude järjekord jooksis kenasti nii, et viimases kohtumises selgus ka pronksmedalivõitja, selleks oli lõpuks Pärnu JK Vaprus II võistkond.

Seega turniiri esikolmik erinevate klubide mängijatele. Järgnesid Pärnu JK I, Pärnu JK Vaprus II ja Lõuna-Läänemaa JK II.

Autasustamisel olid kõik lapsed võrdsed, sest kõik olid ju võrdselt tublid. Kõiki spordilapsi autasustati medalite, võistkondi karikatega. Iga jalgpallur sai veel auhinnad ajalehelt Lääne Elu.

Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi ja Lihula gümnaasiumi korraldatud turniiirile tuli mängima kuus võistkonda.

Turniiril osalesid Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi, Pärnu jalgpalliklubi ja Pärnu jalgpalliklubi Vaprus, kõik kahe võistkonnaga. Kokku mänguis sügisturniiril 60 noort pallivõlurit.

 

  1. Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubi I-Kristjan Kolotšev, Stenly Kuusik, Jüri Mihk, Ats Laos, Marleen Lend, Remo Tomingas, Romet, Tšorni. Treener Jaanus Getreu
  2. Pärnu JK II- Sebastian Kronbergs, Renat Muhhamedzjanov, Armin Teeäär, Uku Apsalon, Roland Tali, Gert Prisk, Samuel Parts, Andree Aadusoo, Robin Õunapuu, Frederik Jõepera, Hugo Maide. Treener Ralf Jalakas
  3. Pärnu JK Vaprus I- Adrian Murulaid Brenet Karotamm, Ervin Jõgeva, Derek Mõttus, Even Nestor, Jasper Lehtsaar, Henri Berthold Peterson, Karl Tõnuri, Denis Markov. Treenerid Kristina Bannikova, Marie Saar.
  4. Pärnu JK I
  5. Pärnu JK Vaprus II
  6. Lõuna-Läänemaa JK II

Fotod: Liset Kuusik

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Rivaldo
3 aastat tagasi

Lahe päev oli! Suur kummardus korraldajatele!