9

Urmas Sukles: erimeetmeid linnas rakendama ei hakka

Haapsalu linnapea Urmas Sukles pöördus sotsiaalmeedias Haapsalu elanike poole, sest Läänemaal kinnitati esimesed koroonaviirusesse nakatunud.

„Elame ajal, kus kõik positiivne ei olegi hea. Nagu arvata võis, siis ka valge laik Eestimaal -Läänemaa, kus siiani ei olnud kinnitatud haiguse juhtu, on saanud oma positiivsed proovid,” kirjutas Sukles.

Suklese sõnul on haiged kodusel ravil ning kokkupuude välisilmaga ning nende viiruse edasikandumine peaks olema välistatud. „Haigus ei ole neil inimestel raske – mõõdukas palavik, nõrkus ning kerge köha,” teatas Sukles.

Esimeste nakatunute tuvastamise tõttu linnas erimeetmeid rakendama ei hakata.

„Olge terved, vältige liikumist rahva seas, kandke vajadusel maske (neid saab lihtsalt ka kodus marlist valmistada). Kui teil on mingid külmetushaiguse tunnused, siis helistage oma perearstile ning püsige kodus. Hoidke vanemad ja ka kroonilisi haigusi põdevad lähedased liigsetest kontaktidest teie ja teiste inimestega. Peske käsi,” soovis Sukles Haapsalu elanikele ja lisas, et koos saame haigusest üle.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Murelik
Murelik

Elan Kastani tn ja näen aknast pidevalt noorte (4-6 inimest) kampasid jõlkumas.

Ko & Roona
Ko & Roona

Kui me ei soovi Itaalia sarnast pandeemiat, kus päevas 6000 nakatumist ja 600 surnut (20.03.2020), siis karmide (liikumis)piiranguteta hakkama ei saa.

Pook
Pook

Linnas võiks avada tasuta viinajagamise punktid. Iga kilomeetri peale vähemalt üks.

just
just

Tallinnas juba saab ühistranspordis , kes soovib

Tolmu Ahv
Tolmu Ahv

Ja mis asi on mõõdukas palavik ?? Terviseamet ütles,et koroona puhul on see 38 volti. Minu arvates on see juba suur palavik. Ja mitu korda minutis võib köhida,et see on veel kerge köha ??

Kodanik
Kodanik

Poisid kogunevad Tak-i ees tõuksidega.

kodanik
kodanik

Suvised pead ju toimuvad või on vahepeal mõistus koju tulnud?

kodanik
kodanik

peod

K.S
K.S

Palju õnne marlimaskide isevalmistajatele…See võiks lausa Haapsalu Nokiaks saada. Muidugi koroona vastu see ei aita aga kättesadanud vaba aega aitaks sisustada küll…jääb ära vaba aeg mööda kaubanduskeskusi jõlkuda…

wpDiscuz