Urmas Sukles: erimeetmeid linnas rakendama ei hakka

Haapsalu linnapea Urmas Sukles pöördus sotsiaalmeedias Haapsalu elanike poole, sest Läänemaal kinnitati esimesed koroonaviirusesse nakatunud.

„Elame ajal, kus kõik positiivne ei olegi hea. Nagu arvata võis, siis ka valge laik Eestimaal -Läänemaa, kus siiani ei olnud kinnitatud haiguse juhtu, on saanud oma positiivsed proovid,” kirjutas Sukles.

Suklese sõnul on haiged kodusel ravil ning kokkupuude välisilmaga ning nende viiruse edasikandumine peaks olema välistatud. „Haigus ei ole neil inimestel raske – mõõdukas palavik, nõrkus ning kerge köha,” teatas Sukles.

Esimeste nakatunute tuvastamise tõttu linnas erimeetmeid rakendama ei hakata.

„Olge terved, vältige liikumist rahva seas, kandke vajadusel maske (neid saab lihtsalt ka kodus marlist valmistada). Kui teil on mingid külmetushaiguse tunnused, siis helistage oma perearstile ning püsige kodus. Hoidke vanemad ja ka kroonilisi haigusi põdevad lähedased liigsetest kontaktidest teie ja teiste inimestega. Peske käsi,” soovis Sukles Haapsalu elanikele ja lisas, et koos saame haigusest üle.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Murelik
4 aastat tagasi

Elan Kastani tn ja näen aknast pidevalt noorte (4-6 inimest) kampasid jõlkumas.

Ko & Roona
4 aastat tagasi

Kui me ei soovi Itaalia sarnast pandeemiat, kus päevas 6000 nakatumist ja 600 surnut (20.03.2020), siis karmide (liikumis)piiranguteta hakkama ei saa.

Pook
4 aastat tagasi

Linnas võiks avada tasuta viinajagamise punktid. Iga kilomeetri peale vähemalt üks.

just
4 aastat tagasi
Reply to  Pook

Tallinnas juba saab ühistranspordis , kes soovib

Tolmu Ahv
4 aastat tagasi

Ja mis asi on mõõdukas palavik ?? Terviseamet ütles,et koroona puhul on see 38 volti. Minu arvates on see juba suur palavik. Ja mitu korda minutis võib köhida,et see on veel kerge köha ??

Kodanik
4 aastat tagasi

Poisid kogunevad Tak-i ees tõuksidega.

kodanik
4 aastat tagasi

Suvised pead ju toimuvad või on vahepeal mõistus koju tulnud?

kodanik
4 aastat tagasi
Reply to  kodanik

peod

K.S
4 aastat tagasi

Palju õnne marlimaskide isevalmistajatele…See võiks lausa Haapsalu Nokiaks saada. Muidugi koroona vastu see ei aita aga kättesadanud vaba aega aitaks sisustada küll…jääb ära vaba aeg mööda kaubanduskeskusi jõlkuda…