Martin Helme: majanduskriis on käes

Martin Helme
Martin Helme

Me oleme uude majanduskriisi juba sisenenud ning küsimus on nüüd selles, kuidas me suudame tagajärgi minimeerida ja kriisi üle elada, ütles saates „Esimene stuudio” rahandusminister Martin Helme (EKRE).

„Numbrid räägivad lugu, et nii järske kukkumisi pole olnud 2008. aastast. Ja see on päriselu tagajärgedega. Ettevõtete bilanss järsult väheneb ja pangad hakkavad laene tagasi kutsuma või lisatagatisi nõudma. Ettevõtted, mis rahastavad end võlakirjade taasrahastamisega, ei saa seda teha,” kirjeldas Helme koroonaviiruse ja naftasõja mõju tagajärgi majanduses.

Helme sõnul on majanduskriis käes, nüüd on küsimus selles, kuidas tagajärgi minimeerida ning leida kriisist võimalusi midagi kasulikku teha. Igasuguse planeerimise muudab praktiliselt võimatuks aga olukorra muutumise etteennustamatus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments