Lääne-Nigula vald jagas ettevõtjate vahel laiali 30 000 eurot

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Aivar Oruste sai toetust nii Pürksi poe remondiks kui ka Nõva poetrepi kohendmiseks. Arvo Tarmula

Aivar Oruste sai toetust nii Pürksi poe remondiks kui ka Nõva poetrepi kohendmiseks. Arvo Tarmula

Hindajatelt kogus suurima punktisumma Aivar Oruste firma Laitamm & Ko, kes tahab toetuseks saadud 5000 eurot kulutada Pürksi poeruumide remondiks.

Valla ettevõtjate huvi toetuse vastu oli suur – esitati 29 taotlust, millest 22 vastas nõuetele. 30 000 euro suurusest toetusest jagus üheksale ettevõtjale. Ühe ettevõtja taotlus rahuldati osaliselt, kuid et toetusena antav summa oli taotletust tunduvalt väiksem, otsustas ettevõtja sellest loobuda.

„Kui Noarootsis saab tänu sellele toetusele pood olema, on see asja ette läinud,” ütles Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ettevõtja
4 aastat tagasi

on see, kes riskib ja ette võtab. Tulemuseks on loodetavasti kasum. Oma jope, kes vastuteene eest hankeid vms. võidab, ei ole ettevõtja.

Jass
4 aastat tagasi

Sahkerdamine

Hellat
4 aastat tagasi
Reply to  Jass

Kui ise raha ei saa, siis kohe sahkerdamine?

Ajuvaba loogika
4 aastat tagasi
Reply to  Hellat

Kuritegu on kuritegu, ükskõik, kes selle läbi viib. Vargus on vargus, ükskõik, kes on varas. Aga nii ei ole, et vargusest saab õige tegu olukorras, milles varas osa nodi ka mulle annab.

Kes keelab
4 aastat tagasi

Mis te koguaeg vingute ja vigisete kui keegi midagi head teeb? Tulge arvutite tagant välja ja tehke tühja mulisemise asemel ka midagi. Kadedus?

\"Heateod\"
4 aastat tagasi
Reply to  Kes keelab

seisnevad Lääne-Nigulas alati selles, et omad joped kingitusi saavad volikogus õigel kohal käetõstmise eest. Kulla inimesed, seda nimetatakse korruptsiooniks, mitte “heategudeks”.

hehh
4 aastat tagasi

vähe kummaline on meie vallas see asi – toetusi saavad firmad, kes on stabiilsed maksuvõlglased, hankeid võidavad need, kes maksavad ümbrikupalka ja jätavad majandusaastaaruanded esitamata. kõik on korras kuni jagajatele ka üht-teist pudeneb või õigel ajal õiges kohas kätt tõstetakse?

mann
4 aastat tagasi

üks volikogu oma jope võtab kolmandiku sotsiaalabist, vastutasuks tekib aga kohustus nii osavallakogus kui vallavolikogus õigel hetkel kätt tõsta – nii käib KOV-i juhtimine, kui vallavanemal edgari elukool selja taga.

Hellat
4 aastat tagasi
Reply to  mann

Tarkur. Täielik.