Nõmme Kalju president saab Lääne-Nigula vallavalitsuse liikmeks

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuno Tehva. Foto: Urmas Lauri
Kuno Tehva. Foto: Urmas Lauri

Neljapäeval esitab Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus volikogule eelnõu, millega saab vallavalitsuse liikmeks Kuke küla elanik, ettevõtja ja Nõmme Kalju jalgpalliklubi president Kuno Tehva.

Lääne-Nigula vallavalitsus on kaheksaliikmeline. „Meil on vallavalistuses igast piirkonnast esindaja,” selgitas Lõhmus vallavalitsuse moodustamise põhimõtet.

Tehva on Nõmme Kalju jalgpalliklubi president, juhatuse esimees ja üks taasasutajatest. „Ta on seotud Risti kandi ja Kuke külaga, võiks olla selle piirkonna esindaja,” ütles Lõhmus.

Risti piirkonda on vallavalitsuses seni esindanud Heli Randes. „Ta loobus ise, perekondlikel põhjustel,” ütles Lõhmus. Randes tegutseb edaspidi vallavalitsuse arendus- ja turundusjuhina.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Ristilt
4 aastat tagasi

Mis Risti esindaja, inimene ei tunnegi Risti piirkonda, ajalooline kant on Piirsalu, sealt peab olema esindaja. Tundub et käsi peseb kätt. Valda juhib Saue mees, valitsuse liige Tallinnast, tore kohalik omavalitsus!