Haapsalu pitsikeskus ootab õudusteemalisi sallimustreid

Haapsalu õudusfilmide festival ning Haapsalu pitsikeskus korraldasid mustrikonkurssi, et leida õudus- ja fantaasiateemaline sallimuster.

Pitsikeskuse juhi Mirje Simsi sõnul tuli koostööpakkumine festivali korraldajate poolt. „Esimese hooga tundus natuke jahmatav, aga me oleme püüdnud kõikide asjadega kaasa minna,” ütles Sims.

Simsi sõnul ei pea Haapsalu sallimuster olema õudne, aga kuna nii sall kui ka festival on Haapsaluga seotud, siis otsustas ka pitsikeskus pakkumise vastu võtta. „Tundub, et on elevust tekitanud, aga kui palju, see selgub alles,” ütles Sims.

Selleks, et mustrikonkursil osaleda, tuleb kududa vähemalt 30sentimeetrise küljepikkusega näidis. Näidisele tuleb lisada märksõna ning sellega kaasa anda kinnine ümbrik, kus on autori andmed ja mustrileht. Töid ootab pitsikeskus 1. märtsini.

Parima sallimustri autor võidab kaks Fra Mare spaa-pääset ning kaks HÕFFi passi. Võitja selgub 10. märtsil.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Imelikumaks
4 aastat tagasi

enam asi minna ei saa. Kusagil on puudujäägid…