0

Laupäevast saab esitada tuludeklaratsioone

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

15. veebruarist saab deklareerida möödunud aasta tulusid. Tuludeklaratsioon tuleb esitada hiljemalt 30. aprilliks.

Möödunud aastal tuli tuludeklaratsioon esitada 31. märtsiks.

Samuti suurenes maksuvaba tulu alates kolmandast lapsest. Kui teisest lapsest on maksuvaba tulu 1848 eurot, siis kolmandast lapsest on see summa 3048 eurot. Samuti jaotatakse mitme kuu peale laiali neljandas kvartalis saadud sünnitus-, lapsendamis- või koondamishüvitised ja osa tuludest deklareerida tuleval aastal.

Tuludeklaratsioone hakkab maksu- ja tolliamet väljamaksma 26. veebruarist.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz