Nädal politseis: Uuemõisas lõhuti autopesulat ümbritsev klaas

Lõhutud autopesula klaas. Arvo Tarmula

 

Lõhutud autopesula klaas. Arvo Tarmula

Möödunud nädalal registreeris Haapsalu politsei 18 väärtegu, millest kahel juhul oli tegu vandalismiga: Uuemõisas lõhuti autopesulat ümbritsev klaas ja Taeblas rikuti elaniketa korteri turvauks.

Ülejäänud väärtegudest 14 olid liiklusrikkumised, millest omakorda 13 olid kiiruse ületamised ja ühel juhul ei olnud autojuhil juhtimisõigust.

Haapsalu arestimaja juhtivpolitseiniku Anneli Sireli sõnul registreeriti Läänemaal kokku neli vägivallakuritegu.  8. veebruaril sai politsei teate, et Haapsalus Tallinna maanteel lõi seni tuvastamata naine 25-aastast naist. 9. veebruaril sai politsei teate, et Haapsalus Tallinna maanteel lõi 26-aastane mees 22-aastast meest, kes sai viga.

Nädala jooksul said politseinikud teada kolmest peretülist. „Kahel juhul ei lasknud mees naist korterisse sisse, üks meestest toimetati kainenema. Kolmandal juhul oli väljakutse tehtud naabrite poolt korterist kostva lärmi peale, olukord kohapeal lahendati ja juhtumiga tegelevad edasi piirkonnapolitseinikud,” ütles Sirel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments