Haapsalu korterid on Lihula omadest ligi seitse korda kallimad

Haapsalus tuleb korterit ostes ruutmeetri eest keskmiselt välja käia 825 eurot.

Maaameti andmeil oli Läänemaal kalleim eluruumi ruutmeetri hind Haapsalus, odavaim aga Lihulas.

Haapsalus tuli tasuda korterit ostes ühe ruutmeetri eest keskmiselt 825 eurot, Lihulas oli see summa 700 eurot väiksem – 124 eurot.

Kalliduselt järgnesid Haapsalule Uuemõisas müüdavate elupindade hinnad, kus tuli ühe ruutmeetri eest välja käia 611 eurot. Enam-vähem võrdse ruutmeetri hinnaga olid korterid Taeblas ja Paliveres. Taeblas tuli ruutmeetri eest keskmiselt välja käia 230 eurot, Paliveres 226 eurot.

Tallinnas oli eluruumi ruutmeetri keskmine hind 2005 eurot.

Maa-ameti 2019. aasta kinnisvaraturu analüüs näitas, et Eestis toimus läinud aastal  kokku  ligi 60 000 tehingut koguväärtuses 4 miljardi euro eest. Tehingute arv püsis stabiilne vähenedes aastaga 0,2 protsenti, koguväärtus kasvas 4 protsenti.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments