0

Teatevõistlusel oli parim Haapsalu algkool

Võistlusel osalesid viie kooli võistkonnad.
Võistlusel osalesid viie kooli võistkonnad.

4. veebruaril pidas koolispordi liit Panga spordihoones teatevõistlust Tähelepanu, Start, mille võitis Haapsalu linna algkool.

Võistlus koosnes viiest teatevõistlusel, mis nõudsid kiirust, osavust ja erinevate spordivahendite käsitlemise oskust. Vaatamata sellele, et ülesanded ei olnud varem teada, näitasid kõikide koolide õpilased head ja kiiret tegutsemisoskust.

Võistlustest võttis osa neli kooli – Ridala põhikool, Uuemõisa algkool, Haapsalu algkool ja Haapsalu põhikool. Igasse võistkonda kuulus kaks poissi ja kaks tüdrukut.

Viie teatevõistluse lõppedes osutus kõige kindlameelsemaks Haapsalu linnaalgkool (õp. U. Tülp), kes võitis võistluse 7 miinuspunktiga, Ridala (õp. P. Raudsepp ja S. Matsik) sai teise koha miinus 10 punktiga ja miinus 15 punktiga sai kolmanda koha Uuemõisa (õp. K. Ladva). Võitjad said kaela vastavat värvi Läänemaa koolispordi liidu medalid ja diplomi.

Võistluste peakohtunik oli Pille Raudsepp.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz