Torm merel jätkub teisipäeva hommikuni

BNS

Foto: Urmas Lauri
Foto: Urmas Lauri

Pühapäeva õhtul jõudu koguma hakanud torm Läänemerel kestab teisipäeva hommikuni, tuues kaasa kuni kuuemeetrised lained.

Läänemere põhjaosas, Soome lahe lääneosas, Väinamerel ning Liivi lahe põhjaosas puhub lõuna- ja edelatuul 15-20, puhanguti 24-27 m/s, pärastlõunal nõrgeneb veidi 12-17, puhanguti kuni 20 m/s, öösel edela- ja läänetuul 12-17, puhanguti kuni 20 m/s. Ennelõunal on laine kõrgus merel 4-6, lahtedes 2-4, Väinamerel 1-1,5 meetrit, õhtul ja öösel 1,5-3 meetrit, Väinamerel 0,8-1,2 meetrit. Mitmel pool sajab vihma ja lörtsi. Nähtavus on mõõdukas.

Soome lahe idaosas puhub lõuna- ja edelatuul 12-17, puhanguti kuni 22 m/s, pärastlõunal tuul nõrgeneb veidi. Öösel puhub edelatuul 9-14, puhanguti kuni 18 m/s. Laine kõrgus on 1,5-2,5 meetrit. Sajab lörtsi ja vihma ning nähtavus on mõõdukas, sajus halb.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments