Riik tahab teid valdade kaela lükata

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Läänemaa omavalitsused ei ole nõus riigi pakutud teid enne vastu võtma, kuni pole selge, kui palju teedega raha kaasa antakse.

Läänemaa omavalitsused ja Lääneranna vald on kõhkleval seisukohal, millistel tingimustel ollakse valmis riigi pakutud teid vastu võtma. Vastu ollakse aga kindlasti siis, kui lisanduvate teede uuendamiseks raha juurde ei anta.

Riik tahab Vormsi valla kaela lükata kolm teed, mille kogupikkus on 35,4 kilomeetrit.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Normaalne
4 aastat tagasi

kui omavalitsus vastutab ja korraldab teede seisukorda oma haldusterritooriumil. Ära on tüüdanud see hala, et riik midagi ei tee. vallamajad on kõrgepalgalisi ametnikke täis, aga kui küsida, miks meil asjad halvasti, siis vastus, see pole meie asi, see riigi asi, siis oleks asi selge, kes vastutab ja korraldab.

K.S
4 aastat tagasi
Reply to  Normaalne

Kujutate ikka ette, milline sea songermaa oleks nt. Tlna-Hpslu maantee peale üleminekut omavalitsusele? Kui ei kujuta siis sõitke meenutuseks korra mööda Haapsalu tänavaid…