0

Lääne Elu paberleht laupäeval, 16. novembril

Lääne Elu

info@le.ee

Krahviaia tennisekompleksi uuendamine takerdus rahapuudusse

Suurejooneline projekt, mis nägi ette Haapsalu Krahviaia klubihoone ja väljakute rekonstrueerimist ning külalistemaja ehitamist, peatati.

Kaua nad jaksavad ehk hobi korras laulupeole

„Teen, kuni jaksan. Kui enam ei jaksa, siis enam ei tee,” ohkab teenekas dirigent Sirje Kaasik Haapsalu muusikakooli õpetajate toas enne kooriproovi algust. Kaasik on üks neid, kellel püsivad laulupeod, mille üle eestlased on lõpmata uhked. Läinud suvel viis ta Tallinnasse laulupeole kolm koori – Kaasikese, Haapsalu toomkoori ja Uuemõisa mudilaskoori. Kaasiku palk selle eest on sadakond eurot kuus.

Neeme Suur tervisekontrollis: kaalu on liiga palju

Lääne Elu käis meeste tervise kuu puhul Lääne-Nigula vallavolikogu esimehe Neeme Suurega arsti juures, et tohter Suure läbi vaataks ja vajadusel tervislikumaks eluks juhiseid annaks. „Mis on meeste suuremad probleemid? Liigne söömine, vähene liikumine ja stress – mul on need kõik olemas,” ütles Suur

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz