Hiiumaale reisijate arv kasvas 3,3 protsenti

BNS

Parvlaev Leiger Rohuküla sadamas. Foto: Urmas Lauri
Parvlaev Leiger Rohuküla sadamas. Foto: Urmas Lauri

Septembris kasvas TS Laevade reisijate arv aastavõrdluses 3,8 protsenti 183 608 reisijani ja sõidukite arv 4 protsenti 86 316 sõidukini.

TS Laevade juhatuse esimehe Jaak Kaabeli sõnul näitab TS Laevade igakuine statistika reisijate arvu stabiilset kasvu. „Veokite-haagiste arv on stabiliseerumas eelmise aasta tasemele ning sõidukite arv kasvab eelkõige sõiduautode arvu suurenemise tõttu,” ütles ta.

„Rohuküla-Heltermaa liinil kasvas septembris sõidukite arv 3,3 protsendi võrra 22 508 sõidukini ning reisijate arv 4,4 protsendi võrra 47 019 inimeseni. Virtsu-Kuivastu liinil reisis 136 589 inimest ehk 3,5 protsenti enam kui mullu ning vedasime üle 4,2 protsendi võrra rohkem sõidukeid ehk 63 808,” märkis Kaabel.

TS Laevad tegi septembris kahel liinil kokku 1801 reisi, millest 98,9 protsenti väljus õigeaegselt. Võrreldes 2018. aasta septembriga tehti 24 reisi rohkem.

Käesoleva aasta üheksa kuuga on TS Laevad teenindanud kokku üle 1,9 miljoni reisija ning viinud üle 829 500 sõidukit. 98,2 protsenti reisidest väljus õigeaegselt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments