Minister Kert Kingo soovitas väljaannetel oma äriplaan üle vaadata

Lääne Elu

info@le.ee

Maakonnalehtedest leiab tihti lugusid, mis räägivad aina viletsamaks muutuvast postiteenusest. Urmas Lauri
Eesti Post soovib tõsta ajalehtede kojukande hindu 11,1%, minister soovitab ajalehtedel oma äriplaan ülevaadata. Urmas Lauri

Väliskaubandus- ja infotehnoloogiaminister Kert Kingo (EKRE) ei näe Eesti Posti paberlehtede hinnatõusus probleemi ja soovitab pigem väljaannetel oma äriplaan üle vaadata, kirjutas Postimees.

Kingo põhjendas, et väljaannete tiraažid on aastate jooksul langenud. „Siin võibolla on see koht, kus nad ise peaksid vaatama oma ärilise tegevuse üle põhjalikult,” ütles Kingo. „Meie ülesanne on ikkagi tagada see, et inimesed saaksid tellitud ajalehed koju kätte,” lisas ta.

Eile teatas Eesti Post, et tõstab järgmisest aastast perioodika kojukannet 11,1%, mida on ajalehtede omanike meelest liiga palju.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
majaomanik
4 aastat tagasi

Päevalehest eeskuju võtta,kes lõpetas laupäeval ilmumise paberil. LE võiks loobuda näiteks neljapäevasest lehest.Sisutühi.