Juhtkiri: Metsküla ei ole Kartaago

Lääne Elu

info@le.ee

Neljapäeva hommikul lootsid Metsküla lapsevanemad viimse hetkeni, et Lääneranna vallavolikogu arutab koolimaja rendilepingu muudatusi. Seda ei juhtunud. Majanduskomisjoni esimehe Hardi Pikkmetsa sõnul arutas majanduskomisjon erinevaid Metsküla kooli asutajatelt saadud kirju, aga ühist seisukohta ei ole. Nagu oleks rendileping ise ja selle muudatused komisjonile midagi täiesti uut.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
19 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Jep
8 päeva tagasi

See Metsküla teema on juba ära tüüdanud. On selge et see pole mingi kohalik kool, vaid üks mingi seltskonna elustiilikool ja vald ei pea seda kohe kindlasti ülal pidama . Ja paistab et erakooli pidamisega see seltskond ka hakkama ei saa

En.
7 päeva tagasi
Reply to  Jep

Kõik koolid on elustiilikoolid. Sinu elustiilikool sisaldab ilmselt kõledat poolanonüümset õpikeskkonda, mis tagab võõrandumise kodust, koolikiusu ja õppe elukauguse, mis niipalju kui mina tean, on tüüpilised koolihuvi kustutajad juba esimesel õppeaastal. Saan hästi aru Kaja Kallase-taolistest küünikutest. Taolistele makstakse progressiusu promomise ja kodutunde hävitamise eest hiigelrahasid, jagatakse preemiaid ja edutatakse Toompeale, Brüsselisse või NATO-sse jupijumalaks. Aga ma ei saa aru tulihingelistest anonüümsetest netikommentaatoritest, kes täidavad kõik Metsküla kooli-teemalised artiklisabad väikekoolivastase vihaga. Mis teid tegelikult ajendab? Kogu vene aja (’80-tel) ei täheldanud ma lähiringis fanaatilisi riigitruid kommuniste (1 – 2 pioneerijuhti ehk v.a.), kuid nüüd vupsab aktiivseid eurosotse, globaliste, etnofoobe ja… Loe rohkem »

Tigedik
6 päeva tagasi
Reply to  En.

Meie hariduskulud eelarvesse on euroopa tipus , samas majandus on lõpus . Nii et siiani oleme selles valdkonnas vaid raha põletanud. Nii et oleks aeg need kulutused pilvepiirilt maa peale tagasi tuua

Libedik
6 päeva tagasi
Reply to  Tigedik

Kui siit pilvepiirilt alla vaatan, näen, et meie hobused on ilu poolest maailma tipus…

Ütle...
9 päeva tagasi

…kes on su valla aukodanikud, ja ma ütlen, kes oled sa ise.

Imelik
10 päeva tagasi

Ei taheta tunnistada asjaolu, et erakooli pidamisega (tegelikult isegi selle asutamisega) hakkama ei saada. See paistis välja juba eelarve koostamisel. Siis on ikka tavaliselt “olud” ja teised süüdi. Ei midagi uut!

IRW
10 päeva tagasi
Reply to  Imelik

On siililegi selge et sest erakoolist asja ju ei saa. Ega ka annetusi enam palju ei tule. Ja õppemaksu ju ka ei taha mitte kõik maksta(eks 200 euri kuus käiks paljudele ka üle jõu) Ja millele loodeti selle rendilepinguga- et olles valla igast torust solgiga üle kallanud tuleb vald vastu ja annab hoone niisama

Mati Põdra
10 päeva tagasi
Reply to  IRW

Jätke meelde, te jäle limukas: “vald” ei ole mitte teie, vaid ausalt oma ametit pidavad inimesed.

Teiesuguste koht ongi solgitorude all.

Siil
10 päeva tagasi
Reply to  IRW

Mulle on selgeks saanud ainult see, et IRW-ist asja ei saa, sest ta on solgiga nii üle kallatud igast torust, et seda solki enam maha ei pese… Käib üle jõu.

MTÜ Terra Maritima
10 päeva tagasi
Reply to  Imelik

Suur pluss on see, et oleme selleks saanud raha ; )

Võhiku küsimus Imelikule
10 päeva tagasi

Imelik, kas Teie tahate endale tunnistada asjaolu, et Teie võime haridusmaastikul orienteeruda ning kõiki armastusega üle külvata jätab pehmelt öeldes soovida?

Külli
9 päeva tagasi
Reply to  Imelik

Ja-jah, Imelik, kohe tulen ja teen sulle süsti, see rahustab kenasti maha.

IRW
11 päeva tagasi

No millele siis loodeti?

Hellat
11 päeva tagasi
Reply to  IRW

Zx#€%#@!@#€%!

Läänlane
10 päeva tagasi
Reply to  IRW

Äkki see tola(irw, kõik saavad aru) ikkagi kaob! Jäädavalt!!

IRW
10 päeva tagasi
Reply to  Läänlane

Kaob vaid see metsaküla kool ( irw, jäädavalt)

WRI
9 päeva tagasi
Reply to  IRW

(tlavadääj, wri) look alükastem ees diav boaK

maaelu
11 päeva tagasi

hävitaime käib täiega, kes selle organisaator on, kelle heaks töötatakse küsis kunagi sm. major Bronin