Galerii: HÕFF kogus Ukraina heaks üle 5000 euro

Foto: Malle-Liisa Raigla
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 36

 

Haapsalu õudusfilmide festivalil kolmandat aastat toimuv oksjon kogus Ukraina heaks 5325 eurot.

Kõige kallimalt, 700 euro eest läks müügiks Märdi raamitud juuksesalk ja habemekarvad Rasmus Merivoo filmist „Tulnukas 2” koos režissööri ja peaosatäitjate Ott Sepa ning Märt Avandi autogrammidega.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
17 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
uskmatu
9 päeva tagasi

Keegi kirjutab “Pole sugugi kindel, et meil endil siit ühel päeval põgeneda ei tule.”Võib tulla küll,kui NATO hakkab meid vabastama.
Praegune olukord ukrainas näitab selgelt lääne mõtteviisi st.nagu venemaa poolt okupeeritud aladel ei elakski ukrainlasi,neid võib pommitada,tappa jne.
Meie tuntud filosoof ja usumees esitas kunagi NATO kõrgele ohvitserile küsimuse meie vabastamise kohta ja vastus oli otsekohene “venemaa sissetung ja hiljem vabastamine NATO poolt ei peaks Teid üldse huvitama sest pärast seda enam elu praeguse Eesti territooriumil enam ei eksisteeri !”
Tänane hüüdlause on “Andke raha,veelkord andke raha ja hästi palju”.

seikspiir
8 päeva tagasi
Reply to  uskmatu

NATOga liitumise eesmärk ei ole võidukalt sõdida, vaid sõda ära hoida.
Ukraina ei kuulu NATOsse ja ongi jama majas.

Venku
9 päeva tagasi

Aita ennast ise ja siis aitab Sind Jumal ise…

Vot siis
11 päeva tagasi

Ukraina põhiprobleem on korruptsioon, millest Eesti meedias ei räägita peaaegu üldse. Muu maailm räägib sellest vägagi avameelselt ning ka abi Ukrainale on seatud lokkava korruptsiooni ohjeldamisest sõltuvusse. Kui kolmandik läheb vasakule ja seda sõja tingimustes, siis midagi on seal riigis väga mäda. Õigem oleks sõja ajal sauna taha viia, aga mitte siidikinnastega paitada. Eestiski on näiteks telefoni/internetipettused ja prostitutsiooni laienemine sealt siia tulnute rida ja põhiprobleem nende ca 80 000 “sõjapõgenikega” on, et nad on Ukraina passiga russki mir venelased, keda Eesti riik heldelt sotsiaaltoetustega kostitab (tõelisi sõjapõgenikke on reaalselt vähe, keda tuleks toetada). Samad oma vaeseid toetada ei soovita… Loe rohkem »

psühholoog
11 päeva tagasi
Reply to  Vot siis

Ei lähe seal enam mingit kolmandikku vasakule, osa nendest vasakule minejatest istub juba kinni ja kaks oholli on ka maha lastud!

psühholoog
11 päeva tagasi
Reply to  Vot siis

Sa ajad tuimalt ekre soga! Vaata asja ikka laiemalt, mitte ainult mõisa aknast!

Väga õige jutt!
9 päeva tagasi
Reply to  Vot siis

Kui need hõffitajad tegelikult Ukrainat aidata tahaksid, eks mingu siis sinna sõdima, pole verd näkku värviga teha vajagi!

Jaan. K
11 päeva tagasi

Nende aitamistega juba liiale mindud.
Vaadake yutubist Lapin life ja näete kuidas tegelikult Ukrainas elatakse.Sireenid üürgavad kuid rahvas rõõmus ja muudkui ostlevad .Mingit puudust ega viletsust küll pole .

Keidi
11 päeva tagasi
Reply to  Jaan. K

Jah vaatan ka nende igapäeva tegemisi.Praegult tegelevad suvilaga.Poodlevad iga päev ja kus on kaupa ja sortimenti.

Jaan.K
11 päeva tagasi
Reply to  Jaan. K

Eks tõde on ikka valus, siis pöial alla.

Eku
10 päeva tagasi
Reply to  Jaan. K

Ja millised maasturid neil ikka on? Terve euroopa neid ukraina märkidega sõidukeid täis. Liigu vaid ringi ja vaata oma silmaga. Eestlane unistab sellisest ainult. Ja ikka veel vähe, muudkui anname ainult juurde ja juurde!

Leidke uudis,
12 päeva tagasi

kus viimati oma linna ja rahva jaoks midagi koguti. Saatke kõik ukridele ja neegritele ära, omadele pole midagi vaja. Oleks parem, kui kohalikud üldse eest ära läheksid ja “meie kallitele põgenikele” ruumi teeksid.

seikspiir
11 päeva tagasi
Reply to  Leidke uudis,

Pole sugugi kindel, et meil endil siit ühel päeval põgeneda ei tule. Seega, on parem praegu toetada neid, kes vaenlast kinni peavad, kui olla ise abivajaja.

Venku
11 päeva tagasi
Reply to  seikspiir

Ega tulebki põgeneda kui Puurotid on Eestimaa paljaks röövinud

Hellat
11 päeva tagasi
Reply to  Venku

Head teed teil minna siis!

wellec
10 päeva tagasi
Reply to  Leidke uudis,

Leidke uudis, – miks sa ei korralda kogumist oma linna ja rahva jaoks??? Ise ei viitsi – aga kui teised midagi teevad, siis sa vingud.

kadedus
10 päeva tagasi
Reply to  Leidke uudis,

Minu tähelepanekut mööda toimuvad meil pidevalt toetuskampaaniad meie oma inimeste tarbeks. Kui te pole neis kunagi osalenud ega midagi panustanud, siis ei saa küll inimesi süüdistada, kes tahavad panustada. Rahva jaoks ei saa koguda, saab ikka inimeste jaoks, kes toetust põhjusel või teisel vajavad. Ja hetkel te süüdistate ise aru saamata filmifestivali korraldajaid ja inimesi, kes annetasid. Miks te arvate,e t nad mujale ei anneta? Oma inimeste jaoks. Või minugipoolest hulkuvate kasside toetamiseks.