Eesti Post Nõva pakiautomaadist: ei tasu ära!

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Nõva elanikud ei jõuaks ilmaski nii palju pakke tellida ja saata, et pakiautomaadi pidamine Nõval end Eesti Postile ära tasuks. Foto: Kaire Reiljan

Nõva elanikud ei jõuaks ilmaski nii palju pakke tellida ja saata, et pakiautomaadi pidamine Nõval end Eesti Postile ära tasuks. Foto: Kaire Reiljan

Eesti Posti hinnangul peaksid Nõva elanikud tellima üle kolme korra rohkem kaupa, et pakiautomaadi pidamine kauges maanurgas riigifirmale ära tasuks.

Pisike 360 elanikuga ja lähematest postiasutustest ligi poolesaja kilomeetri kaugusel asuv Nõva sai aastaid pikisilmi oodatud pakiautomaadi valurahaks, kui riigifirma mullu seal postipunkti sulges. Nüüd kardavad elanikud sellest ilma jääda. „Mõtlesime isegi, et teeks elanike seas üleskutse, et kasutage rohkem, aga…“ ütles Nõva osavallavanem Aivi Heinleht. Võrreldes Lääne-Nigula teiste osavaldadega on Nõva kõige usinam tellija: ühe elaniku kohta on seal kõige rohkem pakke, lihtsalt rahvast on vähe.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
25 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kohustuslik
5 kuud tagasi

Ja Omniva pakiautomaati täidab ja tühjendab ju n.n.postiauto,mis nagunii käib siin.Huvitav,et Itella ja DPD kullerid veel siinkandis käivad.
Aga laiemalt võttes pole ju riigi arvates neil matsidel kes siin metsade vahel elavad mingeid teenuseid vaja,koligu linna kui ei meeldi.Milleks kulutada raha teedele,koolile,päästeteenusele,ühistranspordile,postiteenusele jne.
Raha on meil ainult kahurite ostmiseks ja mingi ajuvaba ametnikearmee toitmiseks.Ja kui on vaja raha mingi uganda või keenia abistamiseks,siis ikka mõni miljon leitakse.

Sass.S
5 kuud tagasi
Reply to  kohustuslik

Kõik peab siis tasuv olema, inimesed pidage suu ja kolige Viimsi!

Kohalik
5 kuud tagasi

Ega ei tasugi ära…kui tellid Omniva paki Haapsalu Kastani automaati, aga…kui vaatad paki teekonda, siis veendud, et pakk on käinud ka Tallinnas sorteerimiskeskuses…selle asemel, et pakk toimetada Haapsalu kaubamaja automaadist…Kastani pakiautomaati.
Siit järelda vaid üht….pakiauto juht+operaatoril peab ka tööd olema.
Ja lisaks on automaadil pikk kiri, et teid jälgivad kaamerad…hunnik jäigimise eesmärke….+ järeldus….ÕIGUSTATUD HUVI….selle sõnapaari alla…mahub mis iganes…

enn
5 kuud tagasi

sama loogikat järgides tuleks ka teed nõvale elimineerida, saaks korrashoiu pealt kokku hoida! kas nende mõne elaniku peale on niiväga vaja ühisvalla vara kulutada?

Mis
5 kuud tagasi
Reply to  enn

teed?Milleks teed elimineerida? Kuidas siis liiklema pääseb?

IRW
5 kuud tagasi
Reply to  Mis

enn üritab pakivedu eluliselt vältimatuna näidata.

Juku
5 kuud tagasi

Tellige rohkem lennupostiga pakke, siis saab ka Nordica tööd.

see
5 kuud tagasi

arusaam, et kõik peab end ära tasuma hävitab meie riigi ükskord.

Džimmpiim
5 kuud tagasi
Reply to  see

:))) Aga kuidas sa siis miinusega kaupled? Kuskohast sa juurde raha võtad, et miinus nullida? Pead koguaeg peale maksma, kas see on normaalne eluviis või? Mõelge ka natukene! Käid tööl, aga maksad selleeest, kas nii?

IRW
5 kuud tagasi
Reply to  Džimmpiim

Jah, telligu oma pakid lähimasse postkontorisse ja palgaku ise inimene kes need sealt Nõvale toob. Siis vaadake kas tasub ära vai mitte.

pets
5 kuud tagasi

ega ori peab ennast isandatele ikka ära tasuma sest muidu ta pole ju ori

Ehh jopp
5 kuud tagasi

Anna aju tõesti mõnele! Mõtlesin teha üleskutset rohkem tellima :)))))) Krdi elu koosneb pakimajandusest või. Umbes, et kuule naaber ära säästa, telli midagi, muidu kaob pakiautomaat ära! Aa mul pole midagi vaja. Telli ikka midagi suvalist siis, muidu kaob pakiautomaat ära ja me kõik sureme välja

Napak
5 kuud tagasi

Loomulikult ei tasu. Enam ei peeta nurgataguseid teiste arvelt ülal.

Tõstama
5 kuud tagasi
Reply to  Napak

Egas omniva kaob ära, tuleb muu. Ärimees tühja kohta turul ei salli.

IRW
5 kuud tagasi
Reply to  Tõstama

Ärimees miinusega äri ei aja ka. Mitte keegi ei taha lõpunurkadesse edasi-tagasi peale makstes sõita.

Mis
5 kuud tagasi
Reply to  IRW

Päriselt vä?

enn
5 kuud tagasi

tegelikult, kliimaaktiviste kuulates, elamine üldse ei tasu end ära, hoopis kahjustab. mis siis ikka – gruzivennad lubasid eutanaasiat, see lahendaks kõik probleemid, lõplikult.

anr
5 kuud tagasi

Huvitav, konkurendil, DPD-l on ka Lääne-Nigula vallas üsna mitu automaati ja kullerite sõnul kasutamise vähesuse ei saa küll kurta. Ehk peaks Omnivistid peegli ees pisut aru pidama, miks nende pakimaate kasutada ei soovita?

Napak
5 kuud tagasi
Reply to  anr

Telli siis dpd-ga.

Hellat
5 kuud tagasi
Reply to  Napak

Mis muud siis üle jääb.