Sihtasutus otsib Läänemaa aasta tegu

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Lux Expressi juhatuse liige Paul Kristjan Lilje ütles, et reisijate hulk on Haapsalu–Tallinna liinil tänavu jõudsalt kasvanud. Muga- vad bussid ja soodne hind võib olla üheks teenuseks, mis sobib pürgima Läänemaa ettevõtlusauhinnale. Foto: Arvo Tarmula

SA Läänemaa töötajad Grete Kindel (vasakul) ja Kaja Rüütel. Foto: Arvo Tarmula

Sihtasutus Läänemaa korraldab koostöös Lääne Eluga konkursi, et leida Läänemaa ettevõtted, kes on aasta jooksul oma tegevusega inimeste elu paremaks, huvitavamaks või mugavamaks teinud.

„Kuidas ettevõtjaid tunnustada, on meil teemaks olnud juba aastaid,“ rääkis sihtasutuse ettevõtluskonsultant Kersti Palmiste. SA Läänemaa eelkäija Läänemaa Arenduskeskus seda kunagi küll tegi, aga hoopis teistel alustel ja mitte nii uhkelt. Ka Lääne maavalitsus on ettevõtjaid märkamisega pärjanud. „Aga rahvas pole varem otsustamisel saanud kaasa rääkida,“ sedastas Palmiste.

„Sellist konkurssi teeme esimest korda. Oleme ka ise hästi põnevil, sest kindlasti üllatab meid mõni ettevõte, kellest me veel midagi ei tea. Ootused on suured ja loodame aktiivset osalemist,“ ütles Palmiste.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
nonii
4 aastat tagasi

SA Läänemaa :
Juhataja: Anu Kikas, anu.kikas@laanemaa.ee, +372 502 8021
Turismijuht: Annika Mändla, annika.mandla@visithaapsalu.com, +372 5818 8221
Ettevõtluskonsultant: Kersti Palmiste, kersti.palmiste@laanemaa.ee, +372 510 5141
Arendusjuht: Grete Kindel, grete.kindel@laanemaa.ee, +372 5371 0852
Projektijuht: Kaja Rüütel, kaja.ruutel@laanemaa.ee, +372 5566 4766
Koordinaator: Ege Tatarmäe, ege.tatarmae@laanemaa.ee, +372 5557 4773
Arendusnõunik/MTÜ konsultant: Tanel Tiisler, tanel.tiisler@laanemaa.ee, +372 5340 4783
Turismi projektijuht-infokonsultant: Olari Nebokat, olari@visithaapsalu.com, +372 5837 8817

Pole
4 aastat tagasi
Reply to  nonii

lihtsalt sönu. Milline teater. Ootan etenduse kiiret löppu.

Aivo Männik
4 aastat tagasi
Reply to  nonii

Kaheksa inimest otsivad…? Loodan, et tuleb tubli tulemus.

Aivo Männik
4 aastat tagasi
Reply to  nonii

Tuleb aegade hämarusest meelde üks Eino Baskini poolt esitatud intermeedium, kus ametis olid konstruktor- majahoidja ja noorem teaduslik majahoidur. Keegi oli vist veel – ei meenu.

Kommitädi
4 aastat tagasi

Esifoto on muidugi hea. Kindlasti on üks silmapaistvamatest tegudest Niine liiga väike bussikas, kus bussilt maha astudes munakiviteel jalad murda võib.

Mart
4 aastat tagasi

See oleks küll tore, kui Lux ekspress tuleks võitjaks. Go bussi teenus on oluliselt kallim, täna tulime Tallinnast, kaks eakat ja üks kooliealine laps ja üks lasteaia laps. Jäime Luxi peale hiljaks, Luxis oleks piletid kokku maksnud 16.50, aga Go busis maksime 22.50. Bussi istmed haisesid ja sees oli kitsas. Mugavusi võrreldes Lux ekspressiga mitte midagi! Kõik minu tuttavad püüavad alati valida Lux ekspressi, ei teagi kedagi, kes vabatahtlikult Go bussiga sõidaks

Mihkel
4 aastat tagasi
Reply to  Mart

Mina valin (annan oma hääle) MK Reis X-ile, sest nende sõit on suisa tasuta. Bussid on mugavad ja juht ei sega reisijaid sõidu alguses oma tühja lobaga, nagu seda teevad Lux-i juhid.

See
4 aastat tagasi
Reply to  Mihkel

on muidugi talutav kui bussijuhid veel tühja loba bussis ajavad. Peaasi kui nad reisijaid ei söima ega mönita nagu Pärnu-Töstamaa-Lihula liinil.

K.S
4 aastat tagasi

Aasta tigu oleks kahtlematta Tallinna maantee remont…Huvitav, millal järgijäänud jupikese remondiks maantee jälle aastaks suletakse? Saaks järjekordse Aasta Teo…