Rotary klubi paarismängumeistrid tennises on Aigro ja Kuhi

Meespaarismängu Rotary meistrid Kalju Aigro ja Vello Kuhi. Foto: erakogu
Meespaarismängu Rotary meistrid Kalju Aigro ja Vello Kuhi. Foto: erakogu

Eesti Rotary meistrivõistlused tennises toimusid Haapsalus juba 23.korda. Osalesid rotariaanid Tallinnast, Türilt, Viljandist, Tartust ja Haapsalust.

Meesüksikmängus jõudsid finaali tartlased Rein Must ja Erkki Leego. Tulemusega 6-3 6-4 võitis meistritiitli Rein Must.

Paarismänguturniir oli põnev ja tasavägine. Üllatuse serveerisid Jaanus Arnover/Arne Buht, kes võitsid alagrupis eeldatavaid favoriite Tarmo Thomson/Valmar Raud otsustavas setis 2-6 6-4 10-8. Nii mängisidki paarismängu finaalis kaks Haapsalu paari. Veelkordset üllatust ei juhtunud, finaalmängus olid paremad Kalju Aigro/Vello Kuhi 6-3 6-2.

Naisüksikmängus oli võidukas Anu Arnover, kes otsustavas mängus oli parem Maie Tomikasest 6-3 6-2.

Et rotariliikumise põhieesmärgiks on märgata kogukonda kus sa elad ja toetada erinevate projektidega neid, kes abi vajavad, siis seekordse ürituse raames viisime läbi oksjoni, mille tulu läheb MTÜ Läänemaa Naiste Tugikeskus tegevuse toetamiseks. Tugikeskuse töö perevägivalla erinevate vormidega läbi ennetustöö ja vägivalla ohvrite abistamise on tänuväärt ja vajaks kindlasti rohkem abi.

Oksjoniks annetasid hea meelega oma reketi ja mängijakostüümi Eesti esireketid Anett Kontaveit ja Jürgen Zopp. Kontaveit andis oksjonile reketi ja kostüümi, millega ta mängis WTA Stuttgardi turniiri finaalis. Oksjonipidaja Jaanus Arnoveri hea töö tulemusena koguti MTÜ Läänemaa Naiste Tugikeskus toetuseks 1980 eurot.

Esta Tamm oksjonil omandatud Anett Kontaveidi reketiga. Foto: erakogu
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments