Lääne Elu laupäeval, 6. juulil

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

EKRE tahab Lihula samba taas püsti panna

EKRE on väge täis ning tahab 15 aastat tagasi teisaldatud Lihula samba taas püsti panna. EKRE esindaja Lääneranna volikogus Meelis Malk päris enne jaanipühi vallavalitsuselt aru, kas vallavalitsuses on võimalik tõendada, et mälestuskivi infotahvel kuulub Lihula valla õigusjärgsele omavalitsusele Lääneranna vallale.

Läänlased tantsupeol – kangevõitu jalad ja puhtaks noolitud supipotid

Neljapäeval ja reedel andsid rahvatantsijad Tallinnas Kalevi staadionil koos peaprooviga kokku neli etendust.

„Ilm on väga hästi pidanud,” ütles Kalurineiude tantsija Kristi Erkmann. Neljapäevase etenduse ajal kogus pilvi ja väidetavalt olla Mustamäel sadanud, aga Kalevi staadionile vihm ei jõudnud. „Seni on meid hoitud. Ehk hoitakse edasi ka,” ütles Erkmann.

Kadri Kelner: laulukoor on sama äge kui jalgpall

Haapsalu poistekoor ületas end, õppides ära ühendkooride repertuaari, et saaks laulupeo uhkes finaalis koos tuhandete lauljatega ainulaadse elamuse osaliseks. Haapsalu poistekoori dirigendi Kadri Kelneri sõnul on koorilaul aga veel parem kui jalgpall. „Koorilaulus ei ole võimalik kaotada. Iga kord saab ainult võita,” ütles ta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments