Lääne Elu paberleht laupäeval, 11. mail

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Uus omanik annab Nurme bistroole uutmoodi sisu

Mullu septembris sai Nurme bistroo omanikuks suure toitlustusärikogemusega haapsallane Kaire Raba. Peale kõhutäie pakutakse nüüd ka peoteenindust ja õpetatakse toitu valmistama.

Iga kolmas meremärk käib Rohukülas hoolduses

Vast renoveeritud Rohuküla hooldusbaasis said huvilised reedel näha, kuidas käib navigatsioonimärkide remont ja hooldus. „Poid ja toodrid,” tutvustas Rohuküla hooldusbaasi vanemspetsialist Rene Saumetshooldusaluseid. „Meie teeninduspiirkond on Osmussaarest Pärnuni, kogu Väinameri on meie, kaasa arvatud Hiiumaa ja Saaremaa. Kokku on ligi 500 objekti.”

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments