0

Lääne Elu paberleht laupäeval, 11. mail

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Uus omanik annab Nurme bistroole uutmoodi sisu

Mullu septembris sai Nurme bistroo omanikuks suure toitlustusärikogemusega haapsallane Kaire Raba. Peale kõhutäie pakutakse nüüd ka peoteenindust ja õpetatakse toitu valmistama.

Iga kolmas meremärk käib Rohukülas hoolduses

Vast renoveeritud Rohuküla hooldusbaasis said huvilised reedel näha, kuidas käib navigatsioonimärkide remont ja hooldus. „Poid ja toodrid,” tutvustas Rohuküla hooldusbaasi vanemspetsialist Rene Saumetshooldusaluseid. „Meie teeninduspiirkond on Osmussaarest Pärnuni, kogu Väinameri on meie, kaasa arvatud Hiiumaa ja Saaremaa. Kokku on ligi 500 objekti.”

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz