1

Lääne Elu paberleht teisipäeval, 23. aprillil

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Peeter Vikmani tagasikutsumine lükkus edasi

Haapsalu aselinnapea Peeter Vikman jääb esialgu ametisse, sest Keskerakonna liider Jaanus Karilaid ja erakonna fraktsioon otsustasid, et ei pane tagasikutsumist volikogu päevakorda.

Kulupõlengud hoiavad päästjad rakkes

Soe ilm toob inimesed õue lõkkeid tegema, praeguse kuivaga on see aga ohtlik tegevus. Läänemaal pole kulupõlenguid küll ülemäära palju olnud, kuid reedel olid päästjad ametis korraga kahte suurema põlengu kustutamisega, nii et maja põledes poleks olnud enam kedagi kustutama saata.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
RAUD
RAUD

Pilli-Innar pukki! Kaua võib?

wpDiscuz