Riigikogus moodustati Haapsalu raudtee taastamise toetusrühm

Foto: Arvo Tarmula

Jaanus Karilaid. Foto: Arvo Tarmula

Riigikogus moodustati Haapsalu raudtee taastamise toetusrühm, mille esimees on Jaanus Karilaid (Keskerakond) ja aseesimees Helle-Moonika Helme (EKRE).

Karilaiu sõnul toimub toetusrühma esimene töökoosolek kas aprilli lõpus või mai alguses. Töökoosolekul on kohal ka Eesti Raudtee ja majandusministeeriumi esindaja. „Kõige tähtsam on paika loksutada rahastamismudelid, kuidas kõige mõistlikum oleks teha ja mis ajaperioodi jooksul,” ütles Karilaid.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Sass S.
5 aastat tagasi

Kesse maksab ja kesse maksab ? Aga kesse mujal need värgid kinni maksab ja kesse selle Eesti maaelu üleüldse kinni maksab ?

Tolmu Ahv
5 aastat tagasi

Raudtee on tore asi ja kui see hobuse unenägu teoks saab,siis on tegu kõige kallima häälte ostuga Eestis,kui mitte kogu maailmas.Peaküsimus-kes maksab ja kui palju ?? Kui kaubavedu pole ja ei tule,siis piletiraha kulub vaid töötajate palkadeks. Juba praegu sõidavad pooltühjad,mugavad bussid iga tund Tallinna ja tagasi.Miks me peame sadu miljoneid maksumaksja raha veel lisaks kulutama ja jäämagi kulutama?

somaalia
5 aastat tagasi

toetusrühm toetab haapsalu toetusrühma otseliini avamiseks

Hopsti
5 aastat tagasi

Küll on riigikogus igasuguseid toetusrühmi, aga kasu on neist pea olematu. Nii ka sellest Haapsalu raudtee toetusrühmaga, seda enam, kui selle juhiks tühi koht -J.Karilaid. Kas keegi oskab öelda, mida head-ilusat J.Karilaid ka Haapsalu või Läänemaa heaks teinud on?

Saadetud
5 aastat tagasi
Reply to  Hopsti

Häda ju selles, et seda meest ei seo Haapsaluga mitte miski ja motti pole. Lihtlabane parteisõdur ja nii jääbki.

Kübe
5 aastat tagasi

Me tegime selle toetusrühma juba kümme aastat tagasi. Iga nädal on kohtumises õllesaalis ja toetusavaldused. Paraku meeste tervised ei pea vastu. Enamus meist rongi ei näe…..

Arvan
5 aastat tagasi
Reply to  Kübe

Paljudel lastel pole võimalust süüa sooja toitu, aga meie ehitame Haapsalu raudteed, sinna , kus inimesi pole- vaata tänast Eesti rahvastiku kaarti Delfis. Karjeristid…

Kont
5 aastat tagasi
Reply to  Arvan

Mine ka oma jutuga. Tahad öelda, et Eesti Vabariigis on nälg majas?

luu
5 aastat tagasi
Reply to  Kont

EI ,terves vabariigis pole nälg majas, aga osadel küll-kui sa seda ei tea või pole kuulnud või märganud, siis oled ilmselt eluvõõras .

reisija
4 aastat tagasi
Reply to  luu

rahunege, mingi raudteed ei tule Haapsaluni, sest on ka riigikogus mõistusega inimesi, kes saavad aru, et lihtsalt kellegi ego ja lubaduse ‘pärast ei panda miljoneid liipritesse. Seda peab ikka vajadusel tegema ,bussid sõidavad ja pooled neist pooltühjad, milleks veel pooltühja rongi vaja.