Haapsalu Konsum avas bufeeleti

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Haapsalu Konsum avas buffet-leti. Foto: Arvo Tarmula
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 19

Haapsalu Konsumi bufeelett on rikkalik. Arvo Tarmula

Möödunud neljapäevast on Haapsalu Konsumis uus võimalus valmistoidu kaasa ostmiseks – moodsad bufeeletid sooja ja külma ning ka magustoiduga.

„Läänemaal oleme esimesed, kes sellise asjaga valmis said,“ ütles Haapsalu tarbijate ühistu juhataja Raimond Lunev.

Möödunud neljapäevast on Haapsalu Konsumis uus võimalus valmistoidu kaasa ostmiseks – moodsad buffeeletid sooja ja külma ning ka magustoiduga.

„Läänemaal oleme esimesed, kes sellise asjaga valmis said,“ ütles Haapsalu tarbijate ühistu juhataja Raimond Lunev.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
14 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
See
5 aastat tagasi

on toidumyyate “äriidee” kus tähtaja kaotanud vöi kaotamas toidukaubad segatakse kokku söögiks mis siis kallilt maha myyakse. Kel raha puuga seljas ja patsille ei pelga muudkui ostku neid “odavaid” hörgutisi.

Kahtlev
5 aastat tagasi

Minu meelest ei ole see hügieeniline, üks nuuskab, teine köhib, kolmas aevastab, ja kas need käedki kõige puhtamad on, mis seda toitu võtavad. Vabandust, aga selline lett ei ole just eriti usaldusväärne.

Sass S.
5 aastat tagasi

Hind ajas ikka tõsiselt köhima !

Tont
5 aastat tagasi

See on väga mugav algatus-ühest potist võtad kulbiga salatit ja teistest sama kulbiga muid roogasid.Ja kui hindasid vaadata,siis saab igaüks aru,et neid toite teevadki kõrgepalgalised it-töötajad või ärijuhid,keda välismaalt sisse tuuakse.Sest oma töölised seda tööd ei oska ju. Algul ma ei saanud arugi,miks kurgi,sibula või tomati salat maksab 6.99 (soodukas veel !! ),samad juurviljad ühes tükis aga 2.50.Ka on need välismaa it-töötajad juurutanud uued toidukarbid,mida peab pealael kandma.Sest erinevalt vanadest karpidest on need palju laiemad ja kilekotis lähevad teiste asjade vahel lahti.

Mõte hea,aga...
5 aastat tagasi

Mõte hea,aga kaupluses peaks olema jah kaetud kaantega.Inimesed voorivad,sooja toidu väljapaneku juurest kärutatakse mööda kõik muu kaup poodi.Päeva teises pooles see valik enam nii rikkalik ja kaunis samuti välja ei näinud.Samuti ei sobinud sinna terve värske soolakurk-sellises olekus müüdagu letis ja selles toiduletis viilutatult.Jaksu ja arenemist!

Üks küsimus ainult...
5 aastat tagasi

Ps. Muidu on kõik väga OK!

Üks küsimus ainult...
5 aastat tagasi

Miks ei ole kaetud nii kuis pirukalett? Ei kutsu tõesti ostma, kui kõik toidu peale
köhida saavad!

Igavene Iriseja
5 aastat tagasi

Meil vanasti öeldi “kulinaarialett” vms.

Keelenõuandest:
Kuidas on buffet table eesti keeles? – See on Rootsi laud. Võib kasutada ka sõna puhvetlaud. Kirjapilt „buffee“ (kaks f-i, kaks e-d) ei vasta õigekirjareeglitele, kuju „bufee“ on argikeelne.

Prantsuse tsitaatsõna buffet, mis tähendab ’Rootsi laud’, on eesti tekstis kursiivis, seda hääldatakse [büfee]. Tsitaatsõna käänatakse ülakomaga, nt kiitis rikkalikku buffet’d. Liitsõnades on sidekriips: buffet-hommikusöök, buffet-õhtusöök, buffet-restoran, buffet-vastuvõtt, lõuna-buffet, laste-buffet, supi-buffet.

See nn toidulett
5 aastat tagasi

on puhtal kujul rootsi ettekirjutus eesti sulastele. Niiviisi avatult ja katteta toimivad ned salatiletid seal maal.

häh
5 aastat tagasi

mis siia rootsi puutub? Keegi arvab et kui hakati kasutama coop nime siis on kohe ka rootslaste oma. Ei tasu enda piiratust ikka niimoodi demonstreerida.

Rootsi
5 aastat tagasi
Reply to  häh

oma, kelle siis muu

ei ostaks
5 aastat tagasi

sellist toitu,mis niimoodi lahtiselt avatult.ikka peaks ilusti korralikult kaetud olema tõstetavate kaante all.

maainimene
5 aastat tagasi
Reply to  ei ostaks

No mis lahtine vabaõhu toidulett see veel on,ja hinnad löövad hinge kinni. Soodus kg6.99ja tava 9.99 -enne kui hõisata, et esimesed Läänemaal kes seda teevad võiks ikka kaaluda hinna,kvaliteedi,väljapaneku j,m.sellise suhet.

Ikka
5 aastat tagasi
Reply to  maainimene

ustavalt sulast rootsile.