4

Lääne Elu paberleht neljapäeval, 17. jaanuaril

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Meelis Malga reklaam.

 

Laupäeval on vehklemisraamatu esitlus

Laupäeval kella nelja ja viie vahel ehk enne rahvusvahelise noorteturniiri finaalide algust on Haapsalu vehklemishallis „Eesti vehklemise raamat. 1908–2018” esitlus.

Vallajuhid käskisid poliitilise konkurendi reklaami maha võtta

Lääneranna vallavalitsus käskis reklaamiagentuuril kuulutustetulbalt maha võtta agara ekrelase, korstnapühkija ja kirikuõpetaja Meelis Malga uusaastatervituse, sest see olevat poliitiline reklaam. Politsei hinnangul pole aga tegu poliitilise reklaamiga. Lääneranna vallavanem Mikk Pikkmets on ise Keskerakonnas.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
tsirkust, leiba polegi vaja!
tsirkust, leiba polegi vaja!

Poliitikud, te muutute nii vastikuteks. Tüütuseni peab nägema/kuulama teie eksponeerimisi, jagelemisi, vaidlemisi, seaduse piiril käitumisi. Ikka ainult selleks, et võimu saada. Ülejäänud Eesti naerab teie üle ja ise annate igapäevaselt põhjust. Anu Saagimi kandideerimine kinnitab ainult olukorra humoorikust.

Kes
Kes

Kes on see kiiakas filmimees, kes siin avalikult kedagi karilaidi kiidab, kas lääne elu on poliitiline ajaleht.

majaomanik
majaomanik

Miks ei,kui tegu tubli inimesega?

herr Ligi
herr Ligi

legendaarne linnapea 🙂

wpDiscuz