0

Pääste: Paatsalus oli korstnapõleng

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

6. juuni õhtul kl 20 paiku teatati häirekeskusele tulekahjust Lääneranna valla Paatsalu külas. Põles ühekordse kivimaja korsten. Korstnapõleng vaibus ja päästjad jälgisid sündmust kohapeal. Inimesed ohus ei olnud.

Päästeamet paneb majaomanikele südamele, et kutseline korstnapühkija peab eramu kütteseadmeid hooldama vähemalt üks kord viie aasta jooksul.  Hoone küttesüsteem tuleb sisepindadele kogunenud tahmast puhastada ja kütteseade tuleb ka väljast kriitilise pilguga üle vaadata, kas see on talve tervelt üle elanud või vajab pottsepa parandustöid. Päästeamet koduohutuse eestseisjana soovitab kütteseadmete hooldamine alati usaldada kutselisele korstnapühkijale või pottsepale.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz