1

Mida noorem vein, seda värskem juust

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Ülle Valdre ja Aare Karolin serveerivad oma vinoteegis Mulliga ja Mullita veini juurde ka sobiva juustuvaliku. Foto Markus Sein

„Kõige suurem viga, mida poes kassajärjekorras seistes olen näinud, et kassalindil on mõnus, äge, soolane sinihallitusjuust ja selle kõrval kuiv punane vein. Teine suur ämber on valida kitsejuustu juurde puuviljane vein – juustule tuleb siis korralik seebi maitse."

Artikli lugemiseks tellige digipakett või logige sisse!

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Aasta joodik
Aasta joodik

Mida rikkam vanamees, seda ilusam ja noorem naine.

wpDiscuz