Kõik baarid ei liitu topsiringlusega

Elen Freivald

elen@le.ee

Hoovi, Ruumi ja Hermani omaniketiim. Vasakult: Karel Saarkopli, Britta Sool, Andree Prees, Kaarel Koel, Hardi-Mikk Meitern ja Anette Lunev. Foto: Elen Freivald

Hoovi, Ruumi ja Hermani omaniketiim. Vasakult: Karel Saarkopli, Britta Sool, Andree Prees, Kaarel Koel, Hardi-Mikk Meitern ja Anette Lunev. Foto: Elen Freivald

Mitmes Haapsalu baaris on kasutusel uudne topsiringlussüsteem, mis on külastajatelt saanud positiivset tagasisidet, kuid on ka neid öölokaale, kes sellega ei liitu.

Veinibaari Mulliga ja Mullita omanik Aare Karolin ütles, et nemad ei liitunud süsteemiga väga lihtsal põhjusel: „Vein on nauditav vastavast klaasist, mitte mingist muust anumast.”

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Baarmen
2 aastat tagasi

Õnn kaasa!
Mida teab 26-aastane teismeline baaripidamisest!!
Rogerpööre mai äss!!!

Ei mõista
2 aastat tagasi
Reply to  Baarmen

Väga paljud maailmas on isegi vaevalt kahekõmne piirigi ületanud ja päris suure pangaarve endale ise teenida osanud, mida sina inimene tead kellegile näpuga näidata, et see ei kõlba jne, ah?

ka paljud
2 aastat tagasi
Reply to  Ei mõista

või ka emme-issi rahadega pangakontod!

Just
2 aastat tagasi

mõistlik, ei pea iga asjaga agarusega kaasa minema

rohekas
2 aastat tagasi

Tõesti. Juba kaks nädalat on avalikustatud Haapsalu linna üldplaneering. See linnale ülioluline dokument ei huvita Haapsalus vist mitte kedagi. Ajakirjanikke kohe kindlasti mitte. Joomine aga huvitab küll ja veel.

Mida asja
2 aastat tagasi
Reply to  rohekas

vaata siis seda üliolulist dokumenti, jäta inimesed rahule appikene!!!!

En.
2 aastat tagasi
Reply to  rohekas

To rohekas: Tõesti? Üks halb uudis teise otsa. Milleks uut üldplaneeringut vaja on või pead silmas siiski vana, mis on kah kindlasti kusagil (ammu) avalikustatud? Mulle meenuvad eelmise üldplaneeringu avalikust arutelust (mis toimus kah suvisel puhkuste ajal) tõmmekad hoonestuse suurima lubatud korruste arvuga. Näiteks kui poolehektarisel kinnistul kesk 1-1,5 kordset linnaosa on vaid üks 4-korruseline hoone (mis ei pruugi olla isegi elamu), annab see (vb nõukaaegne jäänuk) arendajale automaatselt õiguse kõik pool ha 4-korruselisi kortermaju täis ehitada. Ühesõnaga, kui aedlinlased juba eos ei märka madalamat korrustemäära nõuda, saab LV hiljem tugeva argumendi neist detailplaneeringuga üle sõitmiseks.

Agu
2 aastat tagasi
Reply to  En.

Miks te peate nagu seda praegust linnavalitsust enda vaenlaseks? Koguaeg tahavad üle sõita ja paha teha? Nagu sõjas oleks. Me kohalikud oleme ise valinud endi esindajad ja minu poolt valitu küll sellist paanikat ei küta, kenasti vastab küsimustele, et mis ja kuidas olukord on. Te olete vist üks suur paanikakütja. Minuarust meie väikeses linnas ei pea olema mitte eraldiseisvad väesalgad inimeste ja ametnike vahel. Teie luulud on need!

Sõida kuidas tahad
2 aastat tagasi
Reply to  Agu

Kle, praegune ref sabarakk pole küll valitud!
Neil kompuutrid valivad vanakeste ja lollikeste eest!!
Üks tänav asfalteerida 100 aasta jooksul pole küll mingi saavutus!!!

Ei mõista
2 aastat tagasi

Saan aru, et alles avastate maailma. Selle võib andeks anda, sest nagu näha lähiminevikust ei tea mitte midagi. Võin kinnitada, et on valitud ja refist astus ise välja minuteada

Tundub, et
2 aastat tagasi
Reply to  En.

oled lihtsalt jutumees-salasepitseja e. intrigant. Mida sina oled selle heaks teinud, et asja parandada? Vastan ise: mitte midagi. Ainult irised ja halvustad aedlinlasi, kes sinu arvates ei märka midagi.

huvitav
2 aastat tagasi

kas sopalehel muud peale baaride ja kõrtsude haapsalu elust midagi kirjutada polegi, väga nutune see see kõik

Ahnii
2 aastat tagasi
Reply to  huvitav

Peaks jah partei esimehest kirjutama, kohtus rahvaga ja banketil pakuti küpsiseid. Kuule ära loe lehte, mine õue, naudi suve!