Lasteaedade jalgpallipäevast võttis osa ligi sada last

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Jalgpallipäeval oli lapsi üheksast lasteaiast. Foto erakogu

Kratila huvikool korraldas 14. mai Haapsalu linnastaadionil Läänemaa lasteaedadele jalgpallipäeva, millel mängis palli peaaegu sada last üheksast lasteaiast.

„Teeme osalenud lasteaedades jalgpalliringi ja kuna teistes kohtades, kus me tegutseme, oleme sellist päeva pidanud, otsustasime ka Haapsalus proovida,“ ütles Kratila tegevjuht ja treener Mikk Pärt.

Nagu lasteaiaspordile kohane, võitjat jalgpallipäeval ei selgitatud. „Ainus, mida registreerisime, olid löödud väravad,“ ütles Pärt. Kõige rohkem lõid väravaid Päikesejänku lapsed.

Osalesid Haapsalu lasteaiad ja Palivere ning Taebla lasteaed.

Jalgpallimäng algas neljaste võistkondadega, igat mängu jälgis ja juhendas üks treener. „Et kõik saaks liikuda, palju palli proovida ja väravaid lüüa. Sellepärast oli ka reegel, et kui üks võistkond läheb rohkem kui kolme väravaga ette, saadetakse võistkonnast üks laps ära, et oleks võrdsem,“ rääkis Pärt.

Kratila hakkas Haapsalu lastele jalgpalli õpetama möödunud aastal.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments