Eesti Raudtee alustab remonttöid Riisipere jaamas

BNS

Riisipere raudteejaam.
Foto: Urmas Lauri

AS Eesti Raudtee alustab esmaspäevast remonttöödega Riisipere jaamas, mis suletakse rongiliikluseks kuni 18. maini.

2018. aastal tehakse raudtee rekonstrueerimistöid läänesuunal. Raudteeremont toob endaga kaasa muudatusi rongide sõiduplaanides ja mõnede reiside osalise bussidega teenindamise. Taristuomanik AS Eesti Raudtee alustab esmaspäeval remonttöödega Riisipere jaamas, mis suletakse rongiliiklusekskuni 18. maini, teatas Elron.

See tähendab, et rongid saavad sõita kuni Vasalemmani ning sel perioodil teenindatakse Riisipere reise Vasalemma-Riisipere lõigul asendusbussidega.

“Peagi jätkuv raudtee renoveerimine võimaldab tulevikus pakkuda mugavamat ja sujuvamat rongisõitu. Seoses ehitustöödega tuleb reisijatel arvestada mõningate ebamugavustega, kuid loodame kõigi mõistvale suhtumisele ja täname juba ette kannatlikkuse eest,” ütles Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo.

Eesti Raudtee plaanib tänavu investeerida kokku 33,5 miljonit eurot. Lisaks Riisipere-Turba raudtee ehitamise ettevalmistustele, minnakse edasi Keila-Riisipere kapitaalremondi ning liiklusjuhtimissüsteemi kaasajastamisega ja Tapa-Narva raudteeliini rekonstrueerimist 54 kilomeetri ulatuses.

Eesti Liinirongid AS on kaubamärgi Elron all tegutsev riigile kuuluv ettevõte, mis pakub ühistransporti elektri- ja diiselrongidega kõigil Eesti rongiliinidel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments