17. aprillil toimub Haapsalu kultuurikeskuses töömess

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Töömess 2014 korraldati Uuemõisas, Haapsalu kutsehariduskeskuses. Foto: Urmas Lauri

Teisipäeval, 17. aprillil kell 11 – 14 toimub Haapsalu kultuurikeskuses Läänemaa töömess.

Messil osaleb kolmkümmend erineva valdkonna tööandjat, kelle sadakond vaba töökohta on ootamas häid töötajaid. Tööst huvitatuteil tasub kindlasti kohale tulla, sest nii head võimalust ühel päeval nii paljude tööandjatega töövestluse pidamiseks teist ei olegi. Messilt võib töökoha leida nii noor, kel ei ole eelnevat töökogemust ja ka inimene, kes vähenenud töövõime tõttu sooviks töötada osalise koormusega.

Kindlasti peaks messilt läbi astuma ka see, kes soovib tööd leida mõnes Euroopa riigis, sest EURES nõustaja on kõikidele küsimustele kohapeal vastamas.

Abiks õige ametikoha valikul on messil avatud karjäärinurk, kus töötukassa karjäärinõustajad aitavad soovijatel kaardistada oma erinevaid oskusi ja rahulolu senise karjääriga.

Kohal on tööinspektsioon, kes annab tööõigusalast nõu, maksumuudatuste teemal võib küsimusi esitada Maksu- ja Tolliametile ning ettevõtlusalast infot jagab Lääne-Eesti Arenduskeskus.

Õpihimulised saavad mõtteid vahetada ja teavet küsida TLÜ Haapsalu Kolledži, Haapsalu Kutsehariduskeskuse ja Haapsalu Täiskasvanute Gümnaasiumi esindajatelt.

Kolm harivat teematuba on ootamas huvilisi:

  • 11.15 “Tööta ja õpi! – õppimisvõimalused töötavale inimesele” Piret Luik, Eesti Töötukassa
  • 12.00 “Stress – sõber või vaenlane?” Pille Pesti, Eesti Töötukassa
  • 13.15 “Tulumaksu muudatused 2018” Kristiina Ase, Maksu- ja Tolliamet

Sel aastal on kõigil külastajatel võimalus osa võtta ka toredate auhindadega messimängust.

Päeva modereerib Andres Huul.

Messi osalejate nimekiri on leitav töömesside kodulehelt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments