Lääne Elu paberleht teisipäeval, 27. märtsil

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Haapsalu Linnamajanduse juht Urmas Koppe kaotas töö

Haapsalu Linnamajanduse ASi nõukogu otsustas välja vahetada senise juhi Urmas Koppe, kes kahtlustab, et põhjuseks on tema erakondlik kuuluvus.

Lihula muuseumi juhiks sai Marika Valk

Lihula muuseumi uueks juhiks valiti kahe kandidaadi seast endine Eesti kunstimuuseumi direktor Marika Valk.

Politsei jättis Nõva kooli direktori süüasja algatamata

Politsei ei alustanud kriminaalmenetlust Nõva kooli direktori Andres Liivi suhtes, keda lapsevanem süüdistas vägivallas.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kuglimugli
6 aastat tagasi

Ei usu, et erakondlik kuuluvus midagi määrab, mis mõju mingil linnamajandusel erakonnale oleks, see on väga poliitikakauge ettevõte. Kui, siis raha. Ühistutele tehtavate töödega näiteks ja igasuguste lepinguliselt tehtavate töödega, mis on näiline ja mis tegelik.

Ants
6 aastat tagasi

Lõps sai ühe ameti juurde?

Pook
6 aastat tagasi

Klge algul oli konkursil palk midagi 1,5-1,7 kilo. Viimased palga arvutused näitasid, et said aastalõikes juba 3 kilo kuus pluss teostas iseendale keskkonnateenust. Lõpuks said nõukogu ka aru, et mehed on kõvasti ülemakstud ja tööd läksid tuttavatele vangidele.
Sama kehtib ka tolle Lõpsi kohta.

Arvaja
6 aastat tagasi

Koppe jummala norm tüüp pole mingi suss nagu Lõps

Kodanik
6 aastat tagasi
Reply to  Arvaja

Mida sa seda Lõpsi üleüldse siin mainid? Tühi koht, kes hoiab kohta ainult tänu parteilisele kuuluvusele. Ainult loll võin uskuda seda juttu, et ettevõtte strktuur korraldatakse ümber ja kaks ametit ühildatakse. Kust kohast see tarkus nüüd tuli? Jutt käis selle ümber, et tänu Koppe haridusele hoiab Linnahooldus ehituse järelvalve poole pealt suurt raha kokku. Kas kogu selle jura taga ei ole mitte duo Karilaid & Sukles? Kui Koppe nüüd seda kampa oma teadmiste pinnalt lõhkuma ei hakka, siis pole õiglus majas. Jõudu!