Haapsalu Linnamajanduse juht Urmas Koppe kaotas töö

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Urmas Koppe. Foto Arvo Tarmula

Haapsalu Linnamajanduse ASi nõukogu otsustas välja vahetada senise juhi Urmas Koppe, kes kahtlustab, et põhjuseks on tema erakondlik kuuluvus.

„Neljapäeval, 15. märtsil sain meili, et 16. märtsil on nõukogu koosolek, kus on arutlusel juhatuse liikme lepingu lõpetamine,” rääkis Urmas Koppe. „Kui reedel koosolekule läksin, ei öeldud, mis ma valesti teinud olen.”

„Sain aru, et olen mittesoositud isik ja tegin ettepaneku, et võin lahkuda,” ütles Koppe. „Nõukogu oli häältega kaks ühe vastu seda meelt, et kutsuda mind ametist tagasi.”

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
16 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Vihje
5 aastat tagasi

Mida nüüd! Lugesin läbi LE artikli ja sain aru, et Haapsalu linnavalitsus ei kannata enda seas inimesi, kelle töö kohta pole etteheiteid. Juba teine juht kangutatakse lahti sama jutuga. “Muidu tubli inimene, saab tööga hakkama, aga näete, tuli kusagilt ettepanek struktuuri muuta”. Tahaks teada ikkagi, kus ja kes sellise plaaniga välja tuli. Sukles – passib , Vikman – vassib, Väli oli puu otsas , kui pauk käis. Karilaiu tegevusest nõukogus üldse aru ei saa. Vägisi tekib tunne , et linna ettevõtete juhid peavad olema inimesed, kes oma tööga hakkama ei saa. Siis on kõik korras ja “poliitlimukad” rahul. Aga seda… Loe rohkem »

Küsimus
5 aastat tagasi
Reply to  Vihje

See Linnamajanduse AS on Haapsalus naljanumbriks saanud. Mitte millegagi toime tulev ja Haapsalu mõistes hiiglaslikke palku ainult saavad . Igal aastal uus juht, kuigi eelmine oli nagu lehest lugeda väga tubli ( nagu Varegi)

vihjele lisaks
5 aastat tagasi
Reply to  Vihje

Linnajuht ei kannata kedagi, kes tema töö kohta kriitikat teha julgeb. Vaadake ometi volikogu istugi videoid ja saate aru milles seekord asi. Aga mina usun karma seadust. Ükskord see päev tuleb.

kodanik
5 aastat tagasi

Paneb natuke imestama, et ka Välist on Karilaiu kelgunöör saanud. Aga nohh, vana kommari poeg ju.

kodanikule
5 aastat tagasi
Reply to  kodanik

Kas siis Karilaid nüüd juhibki Linnamajandust. Marvel Alpist küll juhti pole.
Peasi, et on võimule kuulelik. Imelik, vanasti kuulutati konkursid juhataja kohale, nüüd piisab kui ole õigele mehele kuulekas. Linnamajandusele omane muster.

ka kodanikule
5 aastat tagasi
Reply to  kodanikule

Oleks Marvel sirgjooneline mees annaks ta endale aru, et asutuse juht ta küll pole ja oleks loobunud kohast aga ju on võim magus. Varem nõuti ülemuselt ikka varasemat juhtimiskogemust

Jaan
5 aastat tagasi

Ei saa aru nendest parteilastest. Ükski parteilane pole ju oma oskutega töökohti saanud. Kõik susserdamised on ikka parteiga seotud. Häbi peaks olema vinguda. Vaevalt teda ka objekti juhiks tagasi võetakse.

Koerte värvimise töökoda
5 aastat tagasi
Reply to  Jaan

Head objektijuhti otsitakse praegu ehituses tikutulega taga. Saan aru, et sina selle koha peal välja ei veaks.

Hari-Laid
5 aastat tagasi

No kurilaid tahtis kohe peale valimisi selle ära teha aga läks väheke kauem

Kkkk
5 aastat tagasi

Eks siis kohe varsti näha ole, millisele ustavale HARI jüngrile seda kohta tegelikult vaja oli. Küsimus pole ju kindlasti tööga mitte hakkama saamises, pigem on kellelegi “omale” hädasti tööd vaja :). Tugev opositsioonitöö sai karistatud. Värisege te kõik, kes julgevad suu lahti teha…. teretulemast demokraatiasse Haapsalu moodi.

Kodanik
5 aastat tagasi
Reply to  Kkkk

Mis siin arvata? Sahinad käivad, et Lepp on ju töötu, kuna saanud eelmiselt tööandjalt kinga. Aga ma ei saa sellest aru, miks jälle vassitakse?

Küsimus
5 aastat tagasi
Reply to  Kkkk

Oligi kohta ustavale jüngrile vaja. Marvel Alp ei julge ühelegi juhile vastu astuda ja oma arvamust avaldada ning küll leiab ka õige erakonna.

Koerte värvimise töökoda
5 aastat tagasi
Reply to  Küsimus

See käik meenutab rohkem kellegi “tanki” panekut. Kui asi oleks õige, siis ka õige mees oleks paika pandud. Aga siin tehti vangerdus.

Jäme
5 aastat tagasi
Reply to  Küsimus

Alp teeb selle asutuse lagedaks. Küll uimane ja kompanii selles abistavad.

Küsimus
5 aastat tagasi
Reply to  Jäme

Kes uimane veel on?

jämedale
5 aastat tagasi
Reply to  Jäme

Anna teada, kes see uimane on