Läänemaa aasta sportlased on Nelli Differt ja Kristo Simulask

Andra Kirna

andra@le.ee

Foto: Andra Kirna
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 67

 

Pühapäeval Haapsalu kultuurikeskuses oma 95. sünnipäeva pidanud spordiliit Läänela kuulutas maakonna aasta sportlasteks vehkleja Nelli Differti ja kergejõustiklase Kristo Simulaski.

Läänela lõpetas sünnipäevapeol pidulikult ka spordiaastat, tunnustades tublimaid sportlasi ja spordiinimesi.

Aasta naissportlase tiitli sai vehkleja Nelli Differt, kes oli sellele tiitlile ka ainus kandidaat. „Tööd on tehtud nii palju ja ükskord peavad hakkama asjad välja tulema,“ ütles Differt.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Just
4 kuud tagasi

Võimas!

kodanik
4 kuud tagasi

Mind paneb ka kogu see Läänela jant imestama. Aastad lähevad aga ära see ei lõpe. Mida on näiteks tenniseklubil jahtklubile ette näidata? Mis saavutused meil tennises on?

Priit Rüütel
4 kuud tagasi
Reply to  kodanik

Tenniseklubi ja -kool on korralikult toimiv süsteem!

Madis
4 kuud tagasi

No ei ole Haapsalu merelinn!!! Igatahes purjetamine kui spordiala Läänela tegelinskite pähe ei mahu. Haapssalu Jahtklubi otse loomulikult ei ole ka midagi väärt.
Lühidalt paar näidet sellest, et alaga siiski tegeletakse ja on ka saavutusi. Muhu Väina regatilt Haapsallu erinevates klassides kuld, hõbe ja pronks. Lisaks mitu haapsallast teistes paatides kõrgetel kohtadel. Jaanus Getreud tsiteerides – Haapsalust pärit tüdruk pääses Pärnu klubi eest väljakule. Avamerejahtide maailmameistrivõistlustelt Haapsalu jaht kolme haapsallasega paadis hõbemedalil. Haapsalu noorpurjetaja Alexander Eberle omavanuste hulgas poiste esinumber.

Täpsustan
4 kuud tagasi
Reply to  Madis

Selleks, et tunnustatud saada, peab keegi esmalt nominentideks esitama sportlased. Kuigi võib ju väita, et mõni ala on Haapsalus võrdsem kui teine, on esitamisvõimalus kõigil klubidel ja kodanikel olenemata eelistustest.

Madis
4 kuud tagasi
Reply to  Täpsustan

See lapsesuine täpsustus tuli ilmselt Läänelast. Ehk siis – valime neid, kes end ise upitavad. Hoiame vargsi pöialt, et keegi, kes veel mingit sporti teeb, seejuures tulemuslikult, end ei upita või siis magab tähtaja maha.
Keda esindab Läänela? Läänemaa sport see küll ei ole. Ja nüüd antakse selle kinnise klanni juhtida ka kogu Läänemaa noortesport.

Priit Rüütel
4 kuud tagasi
Reply to  Madis

Süsteem on lihtne! Tuleb esitada kandidaadid ja nende seast valitakse. Kui purjetajad pole oma kandidaate esitanud, siis on see nende tegemata töö, mitte Läänela. Nii on see igal pool, mitte ainult Läänemaal. Ka World Sailingus. Igatahes keegi peab need kandidaadid esitama ja kui Madis jättis selle tegemata, halb lugu.