Läänela soovib Urmas Sõõrumaa jätkamist

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Urmas Sõõrumaa. Foto Tanel Meos.
Urmas Sõõrumaa. Foto Tanel Meos.

18. märtsi keskööl läks lukku toetushäälte andmine EOK presidendikandidaatidele. Spordiliidu Läänela juhatus andis esimeses voorus oma hääle praegusele presidendile Urmas Sõõrumaale.

„Ma arvan, et neli aastat on sellist suurt organisatsiooni juhtides liiga lühike aeg selleks, et jõuaks positiivsed muudatused ellu viia. Sõõrumaa on teinud head tööd ja ei näinud põhjust teda välja vahetada,“ selgitas Läänela juhatuse esimees Urmas Koppe.

Ta rõhutas, et selles voorus hääletasid spordiliitude juhatused. „Lõppvoorus hääletamiseks küsime meie liidu liikmesklubidelt tagasisidet ja tugineme ikkagi sellele. Ehk siis praegune hääletus ei tähenda seda, et Läänela hääletab ka lõppvoorus Sõõrumaa poolt,“ märkis Koppe.

EOK presidendiks kandideerimiseks vajalikud 15 toetushäält kogusid praegune president Urmas Sõõrumaa ja asepresident Tõnu Tõniste, rohkem kandidaate ei esitatud. Sõõrumaa sai 73 häält 93-st.

EOK juhtorganite valimised toimuvad EOK täiskogul. Valitakse president, kaks asepresidenti, 14 täitevkomitee ning 63 esindajate kogu liiget. Järgmine korraline täitevkomitee koosolek toimub 6. aprillil, kus kinnitatakse ka valimiste toimumise kuupäev.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pelsot
4 aastat tagasi

Sõõrukat on vaja toetada, sest tema annab raha. Kui rahast puudu jääb, siis koorib ennast seltskonnameedias riidest lahti ja räägib mediteerimisest.

Mnjah
4 aastat tagasi

Põhistame stagnatsiooni ja saamatust, miks Läänela?