Vikman kritiseeris Lõpsi juhitud Haapsalu Linnahoolduse tegevust

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Haapsalu linnavolikogu liige Peeter Vikman. Foto: Arvo Tarmula

Haapsalu linnavolikogu liige Peeter Vikman. Foto: Arvo Tarmula

Täna toimunud Haapsalu linnavolikogu istungil oli Alo Lõpsi kord tutvustada enda juhitava Haapsalu linnahoolduse käekäiku. Ka varem Lõpsi tegevust kritiseerinud Vikman heitis linnafirmale ette turuhinnast kallimaid teenuseid. Lõpsi sõnul tuleb linnafirmal osa teenuseid sisse osta, sest ühinenud omavalitsust pole võimalik endiste jõududega teenindada.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Vasja Vase tänavalt
4 aastat tagasi

Alo. Minu juht küsiks minult ainult ühe küsimuse:”Miks sa ei ole kahe aasta jooksul suutnud oma tegevusi uue olukorraga kohandada?”. Mulle antaks aega kaks kuud ja valik, kas teha või uks käib väljastpoolt kinni. Nii lihtne see ongi, kui esitad lasteaia viimasele rühmale kohase vabanduse. Mehed, tööle tuleb hakata.

linnakodanik
4 aastat tagasi

Ma ei saa aru, miks peab osa teenuseid nüüd sisse ostma? Linnahoolduse AS- i ju Sukles ja Karilaid selle eesmärgiga moodustatigi, et oma jõududega seesugust teenust linnale osutada. Mis nüüd siis juhtunud? Mälu augud või mõistusest tuli puudu? Jääb arusaamatuks, miks linnal on vaja tekitada vahele veel üks vahendaja, kes tahab ostu pealt ka oma noosi linnakassast saada? See linnahoolduse nõukogu pundi peaks volikogu kiiremas korras laiali saatma ja algatama kiiremas korras sõltumatu (mitte Suklese poolt määratud) auditi.

AegRuum
4 aastat tagasi

Lõps lõpsiks, aga Tallinna mnt Vikmani küür läheb kohalikku kultuurilukku, kahjuks aastakümneteks. Lahendus muidugi geniaalne – teeme küüru veel suuremaks.

birks
4 aastat tagasi

leidsid nüüd isiku keda siin arvamusliidriks tembeldada. minuaruts tuleks vikman koos lõpsiga meditsiinilisse kontrolli saata koos suklese ja karilaiuga

Soovitus
4 aastat tagasi

Karilaiu sposorluse teod lähevad linnaelanikelejamaksumaksjale väga kalliks maksma. Linnavara juhtkond ei pea iga päev omale kilode viisi banaane ostma. Las banaane ostavad lloomaaia töötajad ahvidele.

ülle
4 aastat tagasi

no kui neid vikmani kelmusi siin ette lugema hakata siis läheks jumalapäike ennem looja. üks võimuvõitlus ainult käib.

kodanik 66
4 aastat tagasi

Kui Linnahooldus tekkis, sain Lõpsilt kirja, millega teatati hinna tõstmisest 2,5 korda. Koiisin erasektorisse endise hinna peale. Kuuldavasti juhtus nii paljudega. Sisuliselt lüpsab Lõps linnakassat aga ainuisikuliselt teda ma selles muidugi ei süüdistaks. Pilgud tulleks pöörata ikka Karilaiu ja Suklese suunas. Juhatus, nõukogu, palgad, preemiad – nii see ju käib. Kogu see töö tuleks anda erasektorile, saaks 2x odavamalt.

Pronks
4 aastat tagasi

Tubli, Peeter! Selg sirgu!

kodanik
4 aastat tagasi

Huvitava faktina tahaks meenutada ajalugu. Haapsalu Linnamajanduse AS võitis “Haapsalu linna haljastuse hooldaja ajavahemikus 01.01.2014 -31.12. 2014.a” riigihanke pakkumisega 90 998 eurot (!!!!!) Nii oli….. Sukles ja Karilaid leidsid aga, et suurema läbipaistvuse huvides tuleb Linnamajanduse AS järgmisel 2015. aastal kaheks eraldi firmaks lahku lüüa ja nii tehtigi ära. Maksumaksjana soovin nüüd selgust linnapealt U.Sukleselt ja Linnahoolduse nõukogu esimehelt J.Karilaiult,kuidas on linna haljastuse teenuse kasvukõver (?) linnale aastatel 2016-2018 maksumaksjale maksma läinud. Vastust ootama jäädes….

Juku
4 aastat tagasi

Ja loomulikult ei osteta teenuseid sisse Käsu käest.