Malk jätkab EKRE Saaremaa ringkonna aseesimehena

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Meelis Malk. Foto: Urmas Lauri

Lääneranna volikogu liige Meelis Malk valiti taas Eestimaa Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) Saaremaa ringkonna aseesimeheks. Saarlased pakkusid Malga välja ka erakonna juhatuse liikmekandidaadiks.

Kuna 22. aprillil toimub üleriigiline EKRE kongress tuli kõikides erakonna osakondades läbi viia valimised, vahendas Saaremaa päevaleht Meie Maa. Saaremaa ringkonna esimeheks valiti taas Aarne Toomväli, tema oli ka ainus, kes sellele ametikohale kandideerimiseks esitati.

Küll aga esitati ringkonna aseesimehe kohale mitu kandidaati: senised aseesimehed Meelis Malk ja Daniel Mereäär, lisaks Kuressaare osakonna juht Jüri Kuusk ja Valjala osakonna aseesimees Hille Meresaar. “Rebimine oli kõva. Meelis Malk kogus 17 ja Jüi Kuusk 15 häält,” ütles Toomväli. “Nemad kahekesi osutusid valituks aseesimehe kohale.”

EKRE volikogu liikmekandidaatideks esitati Saaremaa ringkonna poolt Mart Saarso, Daniel Mereäär, Merike Raaperi ja Hille Meresaar. Meelis Malk pakuti välja erakonna juhatuse liikmekandidaadiks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments