2

Haapsalu tahab puhastada Jaama oja suudmeala

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Jaama oja Haapsalus. Foto: Urmas Lauri

Õngemeeste üks meelispaiku Haapsalus, Jaama oja suue, on kavas puhastada pilliroost ja setetest. Projekt selleks on olemas, praegu oodatakse PRIAlt selle tarvis raha.

„See puudutab päris paljusid inimesi,“ tõdes Haapsalu aselinnapea Peeter Vikman, viidates tõsiasjale, et kevadeti, kui kalad ojja kudema tulevad, on Jaama oja suue üks õngemeeste meelispaiku.

Kui PRIA Haapsalu linna 40 000 euro suuruse toetuse taotluse rahuldab, puhastatakse oja suudmeala pilliroost, kõrkjatest ja setetest 658 meetri pikkusel lõigul.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
kevades on õisi..
kevades on õisi..
Kui ehk seda tõesti vaja .. Aga seal peab arvestama, et üks luigepaar on kolmas aasta oja suudmeala keskel roostikus pesa teinud ja kevadel väikseid luiki teinud ja siis neid seal kahekesi oodanud. Nad on selle eraldi koha endale siin leidnud, millegipärast lahel teiste luikedega eriti ei suhtle. Ehk siis sügise poole selle puhastamisega oodata .. Ka praegu on pere juba siin. Ehk võiks siis selle 40-ne sees mõelda ka haljastusele veidi. Jaama sild on suht õnnetu seal lagendikul. Varem oli ümber ringi justkui allee, samuti on arvata et vanemad puud lähematel aastatel jäävad veel vanemaks ja hetk oleks kevadel… Loe rohkem »
Õiged nimed
Õiged nimed

Asuküla peakraav.

wpDiscuz