0

Galerii: Österby sadamas on särjepüügihooaeg

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

„Täna eriti ei näkka,” lausus Tallinna mees Viktor, kes olevat pühapäeval õngega püüdnud kolm kilo särgi. Foto: Urmas Lauri

Österby sadamas käib praegu särjepüük täie hooga. Sadamabasseini kaldapealsetel vihma ja marutuult trotsivad mehed tänast õngitsemispäeva küll eriti heaks ei pidanud, kuid kassile oli kala piisavalt ning mine tea, ehk saab uhaadki.

„Täna ei näkka eriti,” nentis Tallinna mees Viktor. „Aga pühapäeval, vot siis sain kolm kilo.” Millist kala õnge otsa hakkab? „Särg,” lausus Viktor.

Fotod: Urmas Lauri

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz