Lääne Elu paberleht laupäeval, 10. märtsil

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Tööinspektsioon kolib seitse töötajat Haapsallu

Tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski soovitas Läänemaale kolida osa tööinspektsioonist – esialgse kava järgi tuleks Haapsallu seitse töökohta. Millal kolimine teoks võiks saada, pole veel selge.

Lihula raamatukoguhoidja kogub šokolaadipabereid

Lihula raamatukoguhoidjal Ulvi Põhakol on aastate jooksul kogunenud ilmatu ports šokolaadipabereid ja -pakendeid. Põhakol on kogus üle üle 4000 šokolaadipaberi ja -ümbrise. „Need on kahe aasta tagused andmed, uut inventuuri pole lihtsalt jõudnud teha,” ütles koguja ja lisas naerdes, et peab selleks puhkuse võtma.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
vot
5 aastat tagasi

Lapsi on kõigest 20 ? Seda on ju vähe .. rohkem muretsevad need kes töökoha kaotavad

see on puhas
5 aastat tagasi

nilbus

Kohustuslik nimi
5 aastat tagasi

vähe vildakas artikkel – Nõva kooli ei ole direktorit, on vaid mingi asi

hehh
5 aastat tagasi

jehhuuuu 🙁 nii palju siis valimislubadustest ja liitumislepingutest – Martna, Kullamaa, Noarootsi, olge ettevaatlikud, teie olete järgmised. mina Lõhmuse ja Suure asemel pimedas Nõvale ei tuleks …

435
5 aastat tagasi
Reply to  hehh

Kui ei päde liitumisleping ühes küsimuses, kas see siis pädeb mõnes teises? Lääne-Nigula on muutunud selle elanikele mingiks maffiaterritooriumiks, kus ei kehti mitte EV seadused ning mõistlik asjaajamine, vaid paari “bossi” sõrmevibutus.

maksim
5 aastat tagasi
Reply to  435

See on lausa üllatav, kuidas kellegil on eesmärk Nõva kogukonda lagundada.Deiw rahumägi mäletab Nõva veel tükk aega- ka tema moto oli, et Nõval elavad alaarenenud pensionärid, kooli sinna pole vaja.Mikk Lõhmus ajab ilmselt sma joont,kui tahetakse kooli kaotada. Nõvakad peavad kokku hoidma, sest kui haridus lammutatakse, siis polegi ju millegile loota, uusi elanikke sel juhul siia ei tule.

hehh
5 aastat tagasi
Reply to  maksim

kõige hullem on see, et tagantjärgi tunnistades oli Deiwil vähemalt nii palju mune, et oma selline uudis rahvakoosolekul teada anda …

weqerw
5 aastat tagasi
Reply to  hehh

Tõesti absurd, kuid vähemalt selles asjas peab talle au andma. Lõhmus on kui mingi pisike vingerdav ussike kusagil tolmuse kapialuse hämarustes, kes sealt küll niite tõmbab, kuid ennast päevavalguses näidata ei julge.

Juku
5 aastat tagasi
Reply to  weqerw

Palun lõpetage näpu vibutamine kellegi suunas. Räägite mingist ussikesest, kui see ussike päevavalgele ei tule, siis olge nii julged, et ise end näitate, aga ei poe kobrulehe varju.

Mikk
5 aastat tagasi
Reply to  hehh

No ma praegu Nõval, kus kohtume?