Teises setis mängu käima saanud Kanepi kaotas Vandeveghele

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Kaia Kanepi Brisbane'i turniiri veerandfinaalis. Foto: ekraanitõmmis videoülekandest
Kaia Kanepi Brisbane’i turniiri veerandfinaalis. Foto: ekraanitõmmis videoülekandest

Kaia Kanepi (WTA 64) teekond tugeval Indian Wellsi tenniseturniiril katkes teises ringis. Kehvalt alanud mängus tuli tasavägises teises setis tunnistada ameeriklanna Coco Vandeveghe (WTA 16) paremust

Nagu esimeses ringis jaapanlanna Kurumi Nara vastu, alustas Kanepi väga halvasti ning kaotas kõigest 20 minutit kestnud avaseti 0/6. Teises setis oli aga mängupilt hoopis teine ja geimilt geimile jõuti kiiresse lõppmängu. Vandeveghe asus juhtima 5:2, aga Kanepil õnnestus seis viigistada, kuid teisel settpallil suutis ameeriklanna siiski võidunumbriteks 7/6(6) vormistada.

Anett Kontaveit (WTA 28) oli avaringis vaba ja täna õhtul kohtub teises ringis valgevenelanna Aliaksandra Sasnovichiga (WTA 49). Naised on omavahel kohtunud kuuel korral ja võitude suhe on 4:2 eestlanna kasuks, aga viimase võidu tänavu jaanuaris Brisbanes sai Sasnovich 1/6, 7/6(2), 6/3.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments