Täna sõidetakse Österby jäärajal rahvasprinti

Jäärajasõit. Foto arhiiv

Laupäeval sõidetakse Österby jäärajal alguses Kiltsi planeeritud rahvasprint. Viimati toimus rahvasprindi võistlus jääl 2010 ja siis Haapsalus Holmi kaldal.

Viimase nädalaga registreerus arvestatav hulk sõitjaid ja stardis on üle 60 auto. Punkte võistluselt saab viie sarja arvestuses. Eraldi on seekord sportklass, kus pole mootori kubatuuri piirangut ja sõidetakse piikrehvidega. Sõidetakse kolm vooru ja iga vooru lõpetab sportklass, arvesse läheb kahe parema vooru tulemus.

Pühapäeval sõidetakse samas viimane libedasõidutreening ning pärast seda jääb rada niikauaks lahti kuni ilmad lubavad.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments