5

Kruusma korraldab pühapäeval Österbys libedasõiduharjutuse

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Jäärada Österbys 11. veebruaril 2017. Foto: Arvo Tarmula

Täna käis rallientusiast Kalle Kruusma Österby sadama lähistel merejääl libedasõidu harjutustrassi välja märkimas. “Homme lähen lükkan sahaga trassilt lume, et tekiksid kaitsvad vallid serva,” ütles Kalle Kruusma.

Pühapäeval loodab Kruusma Österbys kella kümne paiku ennelõunal sõitudega algut teha.

Tänane Lääne Elu kirjutas, et Eesti autospordiliidu rallikrossi alakomitee ei andnud Kruusmale luba jäärajasõiduvõistluste korraldamiseks. Kruusmale põhjendati autospordiliidust, et luba ei anta põhjusel, et ta soovis lubada rajale kõik huvilised – nii need, kellel on võistlejakaart, kui ka need, kellel kaarti pole. Kruusma selgitas, et tema soovis lasta rajale kõik, kel soov libedal sõita.

Kruusma ütles Lääne Elule, et pühapäeval on tal kavas Österby sadama lähistel korraldada libedasõidutreening. “Pühapäeval toimub Igaühe Terviseklubi libedasõidu päev ja päeva lõpuks saavad ka parimad osalejad premeeritud. Kohal on soe toit ja jook,” teatas Kruusma.

Libedasõidurada sai selline,laupäeval puhastame ära ja pühapäeval saab rahvas sõita,ka laupäeval ma arvan

Posted by Kalle Kruusma on 8. veebruar 2018. a.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Puda von gigolo
Puda von gigolo

Olen kohal, sest Egiptuses puhatud, wismaris puhatud nägu ümmargune.

113
113

kindlasti võta ema kah kaasa

Tont
Tont

Lùhidalt – tehke testament àra. Loodetavasti on kohal ka kirikuòpetaja ja tuukrid. 🐟 🐧

Kalle
Kalle

Tont,võid mõlemat tulla mängima,sest seda kirjutist kirjutades ,mängisid juba tola osa ära 😀

wpDiscuz