Tänavu võidakse avada vaid Piirissaare ja Noarootsi jäätee

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Hannes Vaidla ja Raivo Kibuspuu jääteeluurel jaanuaris 2011. Foto: Urmas Lauri

Maanteeamet loodab sel talvel avada Haapsalu-Noarootsi ja Laaksaare-Piirissaare jääteed, teisi jäätrasside ilmselt ei tule.

“Pikemat prognoosi vaadates tundub, et pikimad trassid jäävad ka sellel aastal tegemata,” ütles neljapäeval BNSile maanteeameti Lääne regiooni hooldevaldkonna juht Hannes Vaidla. “Lootus ei ole veel kadunud Haapsalu-Noarootsi ja Laaksaare-Piirissaare trasside osas.”

Vaidla märkis, et amet on samas leidnud hankega kõikidele jääteedele töövõtjad ja sõlminud lepingud. “Oleme mitmel korral teinud eelluuret jääolude kohta Haapsalu-Noarootsi, Laaksaare-Piirissaare ja Rohuküla-Vormsi trassil. Teisi jääteid uuritud ei ole, sest jää on väga õhuke ning kohati on veel vaba vesi,” ütles Vaidla.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments