Fotogalerii: Österby jääsõidul oli üle 60 osaleja

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Hillar Kruusma. Fotod Arvo Tarmula

Pühapäeval peeti Österby jääl kolmas libedasõidu päev – tänavune aseaine jäärajavõistlustele, mille korraldamise tingimustes „Igaühe Terviseklubi“ ja Eesti autospordi liit kokkuleppele ei jõudnud.

Sõideti kolm vooru. Juunioride arvestuses oli esimene Karl Kaasan (Opel Corsa, parim ring 3.13,13). Naiste parim oli Cärolin Soidla (Volkswagen Polo, 3.13,50). Veteranidest võitis Toomas Lemberg (Volkswagen Golf, 3.15,38).

Neljarattaveolistel autodel oli kokkuvõttes parim Ennor Lugna (Mitsubishi Lancer, 2.49,64) ja kaherattaveolistel piikrehvidega autodel Kalle Kruusma (VAZ 2105, 2.25,30).

Ürituse eestvedaja Kalle Kruusma sõnul oli sarja kolmandal üritusel üle 60 osaleja, neist paljud esimest korda. „Poole sõidu pealt astus ligi ka välismaalasi, kes olid sõidust huvitatud ja võib-olla on kohal tuleval pühapäeval, kui toimub neljas üritus,“ ütles ta.

„Kolmandal korral sõideti rada läbi eelmistele kordadele vastupidises suunas ja suurem osa sõitjatele meeldis nii palju rohkem. Kui saame, teeme rada natuke pikemaks, siis tuleb libedat osa juurde, aga kõik sõltub ilmast,“ ütles Kruusma.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments