Haapsalu rahvaralli on tänavu viimane

Laupäeval on viimane ralli. Foto: Malle-Liisa Raigla

Laupäeval on viimane ralli. Foto: Malle-Liisa Raigla

Probleemid kahe perekonnaga on viinud nii kaugele, et Haapsalu rahvaralli toimub tänavu viimast korda.

14. korda Haapsalu rahvasprinti korraldav Kalle Kruusma ütles, et kaks vene keelt kõnelevat perekonda on pöördunud õiguskantsleri poole ja kirjutavad pidevalt linnavalitsusele. „Ei taha, et meie pärast linnavalitsust pommitataks,” ütles Kruusma.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
36 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
uus asfalt
1 aasta tagasi

Asfalt õli ja bensiiniplekke täis. Enne tänavatepesu korraldatakse selline asi.

Minni
1 aasta tagasi

Ma ei ole ralli vastu, aga kas on õiglane, et 14 aastat ainult ühed ja samad linnaelanikud seda rallitamist peavad taluma. Palun tehke kesvõi üks kord see ralli otsustajate ja ralli korraldajate kodutänaval.

Elanik
1 aasta tagasi

Võib olla poleks probleemi, kui see ralli ei toimuks nädalavahetusel, hommikust õhtuni ja ei blokiks terve maja juurdepääsevuse?! Miks peab maja elanik vabal päeval kuulama seda plärinat(oleksid veel mingid vahvad autod..aga see pigem mu enda jonn), miks peab oma autot ümber parkima mujale, et seda oleks võimalik ralli ajal kätte saada? Jala liikumine on ka haige, noored saavad veel ilusti üle tee joosta, aga eakad? Kui tee ületamiseks on heal juhul 10-15 sekundit. Imelik lugeda, kuidas kõik arvavad, et üks kaks inimest segab see üritus.. Neid on ikka palju rohkem. Ning see “vene keelt kõnelevat perekonda”, mis see siia puutub?… Loe rohkem »

Märt
1 aasta tagasi
Reply to  Elanik

Täna ralli ajal soovisin jala koju minna. Korraldajaneiu karjus mulle eemalt “jookse!”, ma siis jooksin. Olen 77 aastane…

Tubli Märt
1 aasta tagasi
Reply to  Märt

Tõesti tubli

Madis
1 aasta tagasi

Venelased süüdi , vana lammas krt

Mõtetu ralli ja sitas kohas

Vello
1 aasta tagasi

Kingin kõikidele virisejatele ja kaebupunnidele oma kulu ja kirjadega vibraatorid

martin, kaabuga
1 aasta tagasi
Reply to  Vello

Püüad oma vana kraami maha müüa?

Mis
1 aasta tagasi

Martin ja kaabu siia puutuvad….

Juss
1 aasta tagasi

Kruusma ka üldistab “kaks vene keelt kõnelevat perekonda”. Kui oled ütleja mees, siis ütle otse välja, kes ütles ja mida ütles. Praegune jutt on “naised saunas rääkisid”.

Kkk
1 aasta tagasi
Reply to  Juss

Jälle venelased süüdi 🤣🤣🤣

Uskumatu!
1 aasta tagasi

Kahju lihtsalt, et mõned kaaslinlased suudavad ainult vinguda, viriseda, vigu otsida, parastada, kiusata, siunata ja kõige tipuks veel kaebekirju ka saata.

Kahtlustan
1 aasta tagasi
Reply to  Uskumatu!

Vaata peeglisse. Mida ise praegu teed? Vingud, virised, otsid vigu, parastad, kiusad, siunad neid, kellega sinu arvamus ei ühti. Kas pole?

seikspiir
1 aasta tagasi

Pigem elagu adranaliinisõltlased end rallil välja kui igapäevaliikluses.

seikspiir
1 aasta tagasi
Reply to  seikspiir

* adrenaliinisõltlased

Kodanik
1 aasta tagasi
Reply to  seikspiir

Tehke endale lennuväljale ralli jaoks rada. Seal ruumi küllaga. Ja las need krossikate ja rolleritega linna vahel niisama pläristajad lähevad lennuväljale kärutama.

martin, kaabuga
1 aasta tagasi

Miks seda saamatut kihutamist ralliks nimetatakse?

Juba selle pärast
1 aasta tagasi

et kui 4 ukselise pruuni Porshe tumedajuukseline naisjuht ei märkagi Komsomoli ja Vabatänava vasakpöördel peateel olevale rohelisele linnaliinibussile teed anda. Egas peagi, kaarega mahub ikka mööda.

martin, kaabuga
1 aasta tagasi

Pane tõlge ka juurde! Misasi on komsomoli ja vabatänava vasakpööre?

Kahtlustan
1 aasta tagasi

Neid, kellele see rahvaralli ei istu, on oluliselt rohkem kui vaid 2 peret! Lihtsalt need, kes sõna võtsid, on keskmisest julgemad oma õiguste eest seisma. Eesti inimene kipub olema vagur ja ei kaeble, kannatab kõik ära. Halvimal juhul leiab ka õigustuse, et häirib küll, aga las inimesed lõbutsevad ja ju on vaja, kannatame ära. Sama vaguralt ja õigustades kannatatakse ka uue valitsuse maksuralli ära – häirib küll ja kole valus on, kindlasti saaks teisit, aga ju tegijad teavad ise, mis meile kõigile parem on ja peaasi, et lapsed ja lapselapsed ja lapselapselapselapsed ei peaks meie praeguseks eluks vajalikke kulutusi kinni… Loe rohkem »

Vaata kahtlustaja
1 aasta tagasi
Reply to  Kahtlustan

Seda SINU ajuehitust ja SINU mõttevälgatusi on ajuteadlastel vaja kindlasti uurida! Panna ühte nn. muremõttesse Haapsalu rahvaralli ja siis Reformierakonna (mis oli valimislubadustesse sisse kirjutatud) plaanitav (ja 200 kirbu ja sotside abil teoks saav) “maksusuralli,” oi, see on kõrgeim pilotaaz! Ning ettenägemus aastateks 2050 kuni 2075, kui Sinu lapselapselapselapsed ei peaks meie praeguseks eluks vajalikke kulutusi kinni maksma, pead alustama rehabiliteerimisest, mil alustati Haapsalus Valge Daami ralliga (see mis alustati nõuka ajal. Kui ralliautod seisid spordihoone juures). Tee kahjunõue 1 miljardile ja advokaadiks palka Lavly Perling. Seltsimehed, paigal seismine on igatahes tagasiminek!

martin, kaabuga
1 aasta tagasi

Sa ikka puhta rumal!

Seda
1 aasta tagasi

oled så töesti ise kui endale isegi nime ei suuda kommentaariumis välja möelda.

En.
1 aasta tagasi

To vaata kahtlustaja: Esikommija jutt on täiesti loogiline. Eestlasi saabki üldistada sissepoole elavaiks. See avaldub ühtviisi suhtumises riigivalitsejatesse, lärmakatesse rahvaüritustesse ja majanaabritesse. Häirivust talutakse viimase vindini, kuni kaas ükskord pealt lendab ilma erilise hoiatuseta. Eelnevalt kirutakse pigem hinges või koos sõpradega saunalaval. Venelased olid aga juba nõukaajal ekstraverdid. Kirjutasid kasvõi Brežnevile oma õigust nõudes. PS. Mind huvitab Haapsalu rallist häiritute puhul hoopis see, kust üldse teatakse, et tegu on venelastega? Passi rahvust ei kirjutata, suvaline Viktor Vassiljev (huupi võetud näide) võib vabalt ka eestlane olla. Kas kaebajad olid Vene kodanikud? Või kaebekirjad venekeelsed? Siis tulnuks kirjad ilma läbi lugemata prügikasti… Loe rohkem »

Eeri
1 aasta tagasi
Reply to  En.

Õnneks see jura üritus on läbi , inimesed saavad puhata ja rahus omi asju teha …..