Juhtkiri: kaebajate kõva kisa

Lääne Elu

info@le.ee

Aprilli keskpaik tähendab, et Haapsalu hakkab talveunest ärkama. Toimuvad esimesed väliüritused, mis saavad suurema hoo sisse juuniks, kui ühegi suurema festivalita on vaid vähesed nädalalõpud. Paraku ilmuvad ürituste kõrval välja ka valjuhäälsed kaeblejad, kelle kõva kisa on nii vali ja järjepidev, et korraldajad loobuvad üritustest. Nii juhtus möödunud aastal „Vana vaksali“ kontserdisarjaga, tänavu peetakse samadel põhjustel Haapsalu tänavatel viimast korda igakevadist rallivõistlust. Kas kõigi ürituste lõpetamine ongi kaebajate eesmärk või võib linn mõned kuud aastas olla siginat-saginat täis?

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
19 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Rutti
1 aasta tagasi

Vana Vaksali kontserdisari võika ikka jääda. Piinlik lugeda, et kuurordlinna elanikud ei mõista muud, kui kisendada ja ohvri kombel kaevata. Turism selle linnakese elama on pannud ja nõnda peab see ka jääma. Kui kuurordlinna elu ei sobi siis koligu kiirelt minama 🙂 Et armas turist selliste vinguviiulite varju ka tänaval ei näeks. 😉

Kurepoeg
1 aasta tagasi

Kaebajate aadressid võiks avalikustada, siis teaks sealtkandist eemale hoida. Kaebamine on paha nakkushaigus, umbes nagu vanasti oli tr…er.

veetorni
1 aasta tagasi

juures võiks liiva karjääri avada, igati kasulik linnale, tuleb raha ja saab linnarahvale vajaliku müra toota

Imelik
1 aasta tagasi

Ah et kui korraldajal on linna ja selle elanike ees kohustusi, siis tõmbab herned ninna ja pea selga ning paarutab mujal? “Lääne Elu” arvab , et elu jääb sellest Haapsalus soiku ja otsib süüdlasi? Et valige vasikate karjalaske ja surnuaia vahel?
Kuidagi äärmuslik tundub see valik….

Üritustekorraldaja
1 aasta tagasi

Tegelikult ei kaevatud ju maaaadam Tarmula korraldatud Vana Vaksali kontserdite üle, vaid selle üle, et ta ignoreeris linnavalitsuse korraldust, pidas oma pidu kelle kolmeni öösel. Lubatud oli kella üheni. Ja kui tuli politsei, siis valetas politseile aegade suhtes. Ja loomulikult Haapsalu politsei lükkas tuntud Haapsalu seltskonnadaami vale vaiba alla. Selle peale lubas madaaaam kontserdid Tallinnasse viia. Ja oli väga pahane, et politsei teda julges tülitada. Nii et enamiku meelest on politseile valetamine ok ja toredale inimesele lubatud. Nüüd sõbrantsid Lääne Elust käivitasid jälle toreda nõiajahi. Täitsa lõbus kommentaare jälgida…

Raamatupidaja
1 aasta tagasi

Kui üritustelt läheks mingi osa tulu tänavate parandamiseks, siis oleks ju ok…
Siiani on kogu tulu läinud linnapea tasku 🙁
Aga teed kõik auklikud!

Njahh
1 aasta tagasi

Vaksalis läks pidu lihtsalt üle kokkulepitud kellaaja.Peab lihtsalt kellast kinni pidama ja kõik .Muidu on ju tore kui linnas ürtusi toimub.

Kohalik
1 aasta tagasi

Kaugel seegi aeg kui Posti tänaval saate liikuda kella-ajaliselt….ja sügisest kehtestatakse linnas hoopis komandanditund….kella 22.00 – 06.00 linnas liikumine rangelt keelatud. Keelu rikkumisel ootab ees välja-saatmine maale asumisele tähtajatult….

vaimse
1 aasta tagasi

tervise kõiksugu antsakatel suu vett täis, need inimesi häirivad mürasaaste üritused tuleb kõik linnas ära keelata

sind
1 aasta tagasi
Reply to  vaimse

tuleb ära keelata

väga
1 aasta tagasi

õige, linnatänavad pole mingi paarutamise koht

K.s
1 aasta tagasi
Reply to  väga

Miskipärast jh, sealkandis kus linnapea elab on 30 ja “lamav politseinik”…