Haapsalu rahvasprindil osales rekordarv sõitjaid

Korraldaja Cärolyn Soidla saavutas naiste arvestuses esikoha. Foto: Malle-Liisa Raigla
Korraldaja Cärolyn Soidla saavutas naiste arvestuses esikoha. Foto: Malle-Liisa Raigla

Pühapäeval Haapsalu spordihoone ja raudteejaama vahelistel tänavatel kahekilomeetrisel distantsil peetud Haapsalu rahvasprindile registreerus üle 160 motospordisõbra.

Võistluse korraldaja Kalle Kruusma sõnul on Haapsalu rahvasprint olnud alati osavõtjarohke, kuid nii palju osalejaid kui tänavu pole varem olnud. Osalejad sõitsid Haapsalu tänavatel kolm ringi ja tulemuste arvestuses läks kirja liidetuna kahe parema sõidu tulemus. Kokku neli kilomeetrit läbis kõige kiiremini krosskardil sõitnud Peeter Rüütel, kellel kulus kahe raja läbimiseks 3 minutit ja 50 sekundit.

Eriti rõõmustas Kruusmad, et võistlusel osales palju noori. Kuni 16aastasi oli võistlemas 25. „Ju nad Oti järgi rivistuvad,” ütles Kruusma. Kokku võisteldi pühapäeval Haapsalus 14 eri kategoorias. Kruusma tõi välja ka võistluse ühe korraldaja, Cärolyn Soidla, kes sai naiste arvestuses esikoha.

Kruusma sõnul läks võistlus hästi, kuid esmaspäeval likvideeriti veel apsakaid, näiteks lendas rallisõiduga haljasaladele või kellegi hoovi killustikku – selle korjavad korraldajad kokku. Samuti olid korraldajad pannud kohtadesse, kus varasematel võistlusaastatel on autod teelt välja sõitnud, betoonplokid ja tänavu ükski auto teelt välja ei sõitnud.

Haapsalu rahvasprint on EAL karikavõistluste II etapp.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kastani
2 aastat tagasi

Kus tulemusi näeks?