0

Parvlaev Tõll päästis kaubalaeva jäävangist

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Parvlaev Tõll Virtsu sadamas. Foto: Urmas Lauri
Eile hommikul kell 9.30 väljus parvlaev Tõll Kuivastust, et abistada Viirelaiu lähistel jäässe kinni jäänud kaubalaeva KARKLOE. Lisaks lõhkus Tõll jää ka Virtsu sadama kaubakai äärest, vahendas Saarte Hääl.

Parvlaev Tõllu kapten Hanno Naaberi sõnul on jääolud Viirelaiust kuni Virtsu-Kuivastu laevateeni väga rasked. Kinni on külmunud tormi poolt „pakitud“ rüsijää. Teekonnal Virtsu sadamasse tekkis korduvalt vajadus kaubalaeva uuesti liikuma aidata. Kell 14.30 saabus Tõll tagasi Kuivastusse.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz